Lia Bugnar nu e deloc încântată când aude de Theo Rose: „În povestea noastră nu apare nicio sarcină”

Lia Bugnar pare că nu o simpatizează deloc pe Theo Rose, actuala iubită a lui Anghel Damian. Scenarista nu a fost impresionată că tânăra artistă este însărcinată.

Întâmplarea face ca după despărțirea de Anghel Damian, Lia Bugnar să lucreze alături de tânărul regizor, dar și de iubita lui Theo Rose, care va naște în această vară. Scenarista nu a vrut să modifice rolul lui Theo în serialul „Clanul' pentru că aceasta este însărcinată.

Într-un mod direct și rece, Lia Bugnar a vorbit din nou despre iubita lui Anghel Damian.

Reporter: „Ați tachinat vreodată personajul lui Theo Rose? I-ați schimbat vreodată destinul?'

Lia Bugnar: „Nu înțeleg întrebarea! V-am explicat deja că lucrez cu toate personajele, încercând să le fac cât mai interesante și cât mai urmăribile de către fanii serialului'.

Reporter: „Theo Rose e foarte aproape să devină mamă. Asta nu schimbă datele problemei?'

Lia Bugnar: „Asta ar trebui s-o întrebați direct pe actriță! Din perspectiva scenaristului eu continui să scriu povestea. În povestea noastră nu apare nicio sarcină. Deci, personajul e prezent în film. Personajul nu dispare!', conform Impact.

Chiar dacă Theo Rose este însărcinată, Lia Bugnar nu s-a arătat dornică să modifice scenariul pentru tânăra actriță.

Lia Bugnar și Anghel DamianSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Clanul, sezonul 2, a ajuns la final

Ultimul episod din serialul CLANUL, sezonul 2, a fost difuzat duminică la PRO TV. Unii s-au salvat, alții au picat în propria capcană și mulți dintre ei au acționat la risc.

Pentru Bebe Măcelaru totul s-a complicat. Nu va pierde afaceri, nu va avea probleme cu celelalte clanuri, iar de poliție va scăpa. Însă ambii lui copii vor fi în situații care îi scapă de sub control. Magda a fugit cu Florinel, însă copilul a fost răpit. „Am luat băiatu ca să nu mai fie lângă tine care vine poliția peste noi și ne răscolește toată casă și n-avem pic de siguranță în viața asta. Am luat niște bani de acolo, am mers la motel, am luat o cameră. Am ieșit 5 minute, poate mai puțin, să iau un suc și când m-am întors, nu mai era băiatul meu. Găsește-l!'. Îi va spune ea lui Bebe. „Magdo, am mai omorât o dată mama la copilul meu, mai o fac o dată. Tu meriți mai mult ca ailaltă!' – o va amenința Tătuțu pe mama copilului său. 

Și Vera se află în pericol, iar Tătuțu nu va mai avea încredere în nimeni și va încerca să găsească vinovați, iar pe lista lui se va afla și David: „Ești vânzător de Tătuț, copilule. Cum ai lăsat să se facă ce s-a făcut cu Vera? Cred că ești ori vânzător, ori prost grămadă. Amândouă tot cu un glonte în cap se rezolvă. Am pus banul greșit pe tine când l-am pus. Tot ce am băgat în tine, de când te-am luat de la Ciomag. Niciun folos nu am după tine, necazuri și atât. Dacă nu rezolvi cu Vera ești liber de contract cu mine. Și eu cu tine!'.

Vera va fi arestată, iar Olivia va încerca să o convingă să-i spună tot adevărul despre Bebe Măcelaru`: „Clanul dumitale nu e un loc așa de sigur cum crezi. Știu că ești doar de fațadă în actele alea! Dă-mi-l pe Măcelaru` și îți promit că nu vei sta nicio zi în celulă. Scapă lumea de un criminal și scapă și tu de mizeria în care ți-ai așezat sufletul.'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete