Lia Bugnar, atac subtil la adresa lui Anghel Damian și Theo Rose? „Oamenii care nu știu să se iubească între patru pereți”

Lia Bugnar a făcut mărturisiri neașteptate în cadrul unui interviu pentru PRO TV. Mulți au tras concluzia că scenarista ar fi aruncat săgeți subtile către cuplul Anghel Damian – Theo Rose.

Scenarista serialulu „Clanul' a fost întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din iubire, iar răspunsul ei a uimit pe toată lumea. Lia Bugnar a declarat că nu crede în cuplurile care își trâmbițează iubirea și nici în cuplurile care anunță public momentele importante din viața lor.

„Întins mână să-l mângâi pe… Nu cred în iubirea care se manifestă prin gesturi spectaculoase, nu cred în trâmbițarea iubirii, nu cred în anunțarea publică a lucrurilor importante și intime care ți se întâmplă. Oamenii care nu știu să se iubească între patru pereți și urlă în gura mare că ei se iubesc au o problemă mare, care se rezolvă la psihoterapie. Cel mai frumos lucru pe care l-am făcut pentru persoana iubită a fost să o iubesc. Și să fiu iubită', a declarat Lia Bugnar la PRO TV, relatează Libertatea.

Actrița și Anghel Damian au format un cuplu discret timp de câțiva ani. Aceștia s-au despărțit în mare secret, iar despre separarea lor s-a aflat în momentul în care regizorul s-a afișat cu Theo Rose, în vara anului trecut.

lia-bugnar-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Lia Bugnar a fost părăsită de Anghel Damian

Lia Bugnar a mărturisit pe pagina sa de Facebook că a fost părăsită de Anghel Damian. Cei doi au avut o relație discretă timp de câțiva ani, iar acum regizorul este într-o relație cu Theo Rose.

După despărțirea de regizorul serialului „Clanul', Lia Bugnar a preferat să păstreze tăcerea și să spună frânturi din ce s-a întâmplat în viața ei pe plan personal. Actrița a mărturisit că a fost părăsită de Anghel Damian și o perioadă a fost „transparentă'.

Pe pagina sa de Facebook, Lia Bugnar a povestit o discuție pe care a avut-o cu o prietenă de-ale sale, care este fotograf și care obișnuiește să-i facă poze din când în când.

Cătălina Flăminzeanu e feministă fără să știe asta despre ea. Habar n-are. Deține feminismu ăla bun, natural care-o face să iubească femeile și asta să n-o facă ațoasă cu creația mai puțin inspirată a Domnului. Face poze frumoase, pentru că se uită la tine ca și când ea e chiar tu. Știe exact ce vrei să ascunzi când pune aparatu pe tine și-ți spune în felul ei aparte că n-ai de ce, că poate lucrul ăla e cel mai important din ce ai tu.

„Când m-a părăsit Anghel a stat mută o vreme’

«Sexi, hai să-ți fac niște poze!», așa sună un mesaj de la ea, o dată la câțiva ani. «Arat ca dracu, beibi, hai s-o lăsăm pe mai încolo!» «Cea mai mișto femeie din lume n-arată niciodată ca dracu». Și te trezești că zici da, n-ai cum să zici nu în fața cuiva care pare că știe despre tine lucruri pe care tu nu le știi.

Când m-a părăsit Anghel a stat mută o vreme și după vreo lună m-a sunat. «Acum vreau să-ți fac poze». «Acum n-ai ce poza, beibi, sunt transparentă». «Lasă că eu te văd în culori, nu-ți face tu griji». Și a venit, și m-a furat în aparatul ei de fotografiat și mi-a făcut, probabil, cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată. «Vezi, sexi, cât de frumoasă poți să fii?».

Asta-i Cătălina. Pe 6 decembrie la ora 19 are vernisajul expoziției «Arta de a iubi» la Casa Artelor Dinu Lipatti. A prins în imaginile ei o grămada de artiști alături de ființele care, spre deosebire de noi, oamenii, au arta de a iubi în sânge. Animalele lor de companie. E tare nefericită denumirea asta «animale de companie». Ele nu-ți țin companie. Îți țin sufletul în ochi și nu-i dau drumul de acolo niciodată. Dar numele expoziției – «Arta de a iubi» – le face dreptate.

Sunt mulți actori și actrițe care au zis da atunci când Cătălina i-a întrebat dacă vor să fie parte din expoziția ei. Haideți marți la ora 19 să vedeți una dintre cele mai frumoase idei de expoziție foto într-una dintre cele mai frumoase case din București, casa lui Dinu Lipatti. Mângâiați doi iepuri cu o singură mână, cum ar veni (că destul i-am împușcat cu zicala asta sadică)', a scris Lia Bugnar pe pagina sa de Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete