Emil Rengle a spus numele artistului de care e îndrăgostit: „E un bărbat foarte mișto”

Emil Rengle a făcut dezvăluiri neașteptate în emisiunea lui Cătălin Măruță. Dansatorul a recunoscut numele artistului de care a fost îndrăgostit.

Fostul concurent de la Survivor România 2022 a acceptat provocarea de a participa la jocul „Sosurile iuți', unde a răspuns întrebărilor incomode puse de Cătălin Măruță. Emil Rengle a spus că Randi este bărbatul care i-a atras atenția, dar nu a avut niciodată curajul să-i recunoască sau să îi spună în față.

„Am avut un crush pe Randi. Nu am avut niciodată ocazia să stau față în față cu el! Am fost îndrăgostit de Randi! E un lucru frumos să fii îndrăgostit. Eram mic, dar și acum sunt. E frumos și romantic, nu pot spune nimic rău despre acest om. E un bărbat foarte mișto. Sunt convins că toate femeile și toți bărbații sunt de acord că e un bărbat mișto. Eu sunt sub presiune când îmi place de cineva. L-am văzut și nu i-am zis nimic. M-am topit!”, a declarat dansatorul la PRO TV.

https://www.youtube.com/watch?v=GqvYVibqbzA

Și a continuat: „Mi-aș dori o aventură cu Alex Bodi. Ne-am înțelege bine, am face și sală împreună.”

Cătălin Măruță l-a anunțat că Randi urmează să fie invitat luni, 20 februarie, în emisiunea „La Măruță', iar Emil Rengle a acceptat, cel puțin pentru moment, provocarea de a sta față în față cu el, potrivit protv.ro.

Emil-Rengle-La-MarutaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Atunci când voi fi cu sufletul meu pereche, va ști o lume întreagă'

La câțiva ani de când și-a recunoscut orientarea sexuală, dansatorul și coregraful Emil Rengle (32 ani) continuă să fie asumat și să aleagă să trăiască liber. Nu a vorbit niciodată despre viața personală, iar motivul a fost lipsa de curaj din partea celuilalt.

Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, Emil Rengle, câștigătorul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Românii au talent', a vorbit deschis despre relații și oameni. În 2018, le mărturisea fanilor într-un vlog pe canalul de YouTube că este bisexual și că motivul pentru care a ținut ascuns secretul era teama față de reacțiile celor din jur. La mai bine de trei ani de atunci, artistul povestește că este ceea ce vrea să fie: „nu sunt bisexual, sunt liber’: „adevărul e că toți suntem frați și surori, că toți suntem unul și același și că toți putem să fim ce vrem să fim. Am fost și cu femei, și cu bărbați, nu aș schimba asta’, a afirmat în podcast.

Emil Rengle nu a vorbit niciodată despre viața personală, mai ales că a avut parte de parteneri de sex masculin neasumați: „atunci când voi fi cu sufletul meu pereche, va ști o lume întreagă’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete