Legoland Germania, parcul de distracţii care întrece imaginaţia

P1120474

Parcul de distractie Legoland Germania este pentru cei mici un vis devenit realitate, o lume plină de culoare, distracţie, aventură şi voie bună. Muzică şi dans, jocuri pentru toate vârstele şi multe activităţi creative te aşteaptă la Legoland, din oraşul bavarez Gunzburg.

Numerele magice

Cu mic, cu mare, toţi îşi găsesc locul şi fericirea la Legoland, în cele opt lumi tematice care oferă peste 50 de atracţii şi spectacole. În plus, parcul nu ar fi complet fără modele realizate din bine cunoscutele piese colorate. Aici se găsesc construcţii care au folosit peste 50 de milioane de cuburi Lego.

Situat în sudul Germaniei, la jumătatea distanţei dintre Stuttgart şi Munchen, Legoland şi-a deschis porţile pentru copiii din toată lumea în anul 2002 şi se întinde pe o suprafaţă de peste 43 de hectare.

Aventuri în parcul de distracţie

Am ajuns aici. Ce încercăm? Dacă este să ne luăm după slipirea din ochii piciului, le încercăm pe toate, aşa că mai bine să la cunoaştem dinainte. Miniland este locul unde cei mici vor învăţa câte ceva despre geografia Europei descoperind reconstituirea de 1:20 metri ale diferitor oraşe, cum ar fi Frankfurt, Hamburg sau Veneţia, precum şi modele din Star Wars, dintr-un total de 25 de milioane de cuburi Lego.

Iată câteva dintre aventurile la care vă puteţi înscrie: Lego City este paradisul pasionaţilor de maşinării, unde cei mici pot face o tură în avion, cu barca, cu trenul în jurul parcului cu o corabie de piraţi sau cu maşina. În Regatul Cavalerilor, copiii pot face o cursă pe un cal din piese Lego sau pe un dragon până la Castelul Medieval, în timp ce în Regatul Faraonilor ei pot porni la o vânătoare de comori într-un vehicul de tip Jeep, iar în ţinutul piraţilor micuţii se pot lupta cu pistoale cu apă.

Nu pleca pana nu vezi care sunt cele mai mari parcuri de distractie din lume!

Vacanta Legoland Germania

Complex Lego- de la 74 euro/persoana, camera tematica, 3 incaperi, 1 noapte+2 zile intrare in parc (6 pers), cu mic dejun, transport la cerere. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021/794.75.07

Vezi şi unde poți vizita Disneyland în Europa și în alte țări din lume!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vacanta