Aventuri în Buşteni!

avantaje.Busteni.13.06.2014

Când iubeşti muntele, acesta te răsplăteşte cu energie divină gata, gata să te ,,înlănţuie' pe viaţă. Dacă îţi plac aventurile, drumeţiile, plimbările pe platoul Bucegilor, sau pur şi simplu îţi doreşti să te relaxezi, Buşteni este locul ideal.

Descoperă Bucegiul la pas, nu o să te mai saturi să îl priveşti. O vei face imediat cum se ivesc zorii, de la fereastra Villei Ermitage. Îl vei iubi şi te va fascina, exact cum ai fost la prima dragoste.

Relaxare de nota 10

Totul este de vis la Ermitage, nu doar poziţia sa benefică şi minunată, în apropiere de Platoul Palanca şi de Sfânta Mănăstire Caraiman, ci şi faptul că te poţi relaxa la sauna ultra modernă, cu infraroşu sau în jacuzzi-ul cu apă sărată de Praid

Porneşte în drumeţii pe falnicul munte şi descoperă minunatele monumente naturale, fotografiază Cascada Urlătoare, respiră aerul pur de la Babele, lasă-te captivat de Sfinxul din Bucegi, care seamănă extraordinar de mult cu Sfinxul din Egipt, şi despre care se spune că după acesta ar fi fost construite, de fapt, cele din marele tărâm al faraonilor.

Drumetii in Bucegi

În apropiere se află chiar şi Parcul Natural Bucegi şi Poiana Crucii, şi odată ajuns aici nu trebuie să ratezi Crucea Caraiman, monumentul ridicat în cinstea eroilor, despre care se spune că o dată pe an, se reflectă pe cerul senin, însă numai cei cu inima pură pot vedea acest lucru.

Dacă îţi plac drumeţiile în grup, află că Villa Ermitage organizează chiar şi excursii cu maşini de teren 4×4, unde poţi descoperi Buşteniul, Piatra Arsă, Babele, Sfinxul, Cheile Zanoagei, Lacul Bolboci, Peştera Ialomiţei sau Podul cu Flori. Surprizele nu se opresc aici, pentru că dacă alegi să te cazezi 5 zile aici, a 6-a noapte de cazare este din partea casei.

Sejur Busteni 

Villa Ermitage – 495 lei / persoana / sejur, platesti 5 nopti de cazare stai 6, cu mic dejun + cina, detalii pe www.villaermitage.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta