Legătura neașteptată dintre Britney Spears și Prințul William

Britney Spears s-a bucurat de o prietenie scurtă cu Prințul William în perioada de glorie a vedetei pop, dar nu s-a ajuns mai departe. Acum multă vreme, cântăreața, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit că a făcut un schimb de mesaje prin e-mail cu fiul cel mare al Regelui Carol al III-lea, tot de 40 de ani, la începutul anilor 2000.

În 2002, ea i-a povestit prezentatorului Frank Skinner despre prietenia lor înfloritoare. Britney, pe atunci în vârstă de 20 de ani, a spus: „Am făcut schimb de e-mailuri pentru o perioadă și trebuia să vină să mă vadă undeva, dar nu a mers.”

Gazda a întrebat dacă prințul a renunțat la această corespondență, iar ea i-a răspuns afirmativ.
La vremea respectivă, The Sun a relatat că prințul a ales să meargă la vânătoare de vulpi în loc să meargă să se întâlnească cu vedeta pop.

Între timp, biograful regal Christopher Andersen a împărtășit detalii despre discuțiile online dintre Britney și William. În cartea sa Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan, el a povestit cum „au încercat să se întâlnească pe când erau tineri”.

„Este posibil să fi existat conversații telefonice, dar nu-mi amintesc dacă au reușit vreodată să se întâlnească în acea perioadă”, a spus el.

Cei doi erau singuri la acea vreme, însă ulterior Britney Spears a început să se întâlnească cu Justin Timberlake, iar în 2001, William a întâlnit-o pe Kate Middleton la Universitatea St Andrews. După un deceniu, cei doi s-au căsătorit la Westminster Abbey, cu 1.900 de invitați.

În prezent, Kate și William au adoptat noi titluri după trecerea în neființă a celui mai longeviv monarh, în timp ce, într-o declarație emoționantă, prințul William a lăudat-o pe regină pentru cei 20 de ani de „îndrumare și sprijin” pe care i-a oferit soției sale Kate Middleton.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete