Britney Spears, prima reacție după ce a fost acuzată de fostul soț că cei doi fii ai ei nu vor să o vadă

Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, contestă afirmațiile făcute de fostul soț al cântăreței pop, Kevin Federline.

În weekend, Federline, în vârstă de 44 de ani, a acordat un interviu pentru Daily Mail, în care a susținut că cei doi fii ai săi cu Britney Spears, Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și Jayden James, în vârstă de 15 ani, aleg să nu o vadă.

Insistând că adolescenții își iubesc mama, Federline a declarat pentru publicație: “Băieții au decis că nu se văd cu ea în acest moment. Au trecut câteva luni de când nu au mai văzut-o. Au luat decizia de a nu merge la nunta ei”.

Federline a mai spus că i-a fost greu să le explice celor doi fii ai săi decizia mamei lor de a posta online fotografii aproape nud. “‘Uite, poate că este doar un alt mod în care ea încearcă să se exprime'”, a explicat Federline ce le-a spus fiilor săi, a declarat el pentru Daily Mail. “Dar asta nu înlătură faptul că asta le face rău. Este greu. Nu-mi pot imagina cum e să fii un adolescent care trebuie să meargă la liceu”.

Britney Spears a reacționat la declarațiile lui Federline într-o postare pe Instagram Story, sâmbătă seara, unde a scris: “Mă întristează să aud că fostul meu soț a decis să discute despre relația dintre mine și copiii mei”.

“După cum știm cu toții, să crești băieți adolescenți nu este niciodată ușor pentru nimeni. Mă îngrijorează faptul că motivul se bazează pe Instagram-ul meu. A fost cu mult înainte de Instagram”, a continuat ea, făcând referire la problema lui Federline cu postările ei pe rețelele de socializare.

Precizând că “le-a dat totul”, cântăreața de la “Me Against the Music” a adăugat: “Un singur cuvânt: RUȘINE”.

“O voi spune… Mama mea mi-a spus ‘ar trebui să îi DĂRUIEȘTI tatălui lor’ … Împărtășesc asta pentru că pot … Să aveți o zi bună, oameni buni!!!” a încheiat Britney Spears, scrie People.

Ulterior, mama a doi copii a mai vorbit încă o dată împotriva lui Federline într-o postare împărtășită pe feed-ul ei de Instagram.

“Reamintesc că trauma și insultele care vin odată cu faima și această afacere nu mă afectează doar pe mine, ci și pe copiii mei!!!!!”, a scris ea. “Sunt doar un om și am făcut tot ce am putut… Alți artiști au făcut mult mai rău când copiii lor erau extrem de mici!!!”

Sam Asghari, în vârstă de 28 de ani, a intervenit și el pentru a-și exprima sprijinul pentru Spears. Într-o postare proprie pe Instagram Story, el a vorbit despre postările soției sale pe rețelele de socializare și despre faptul că imaginile și videoclipurile pe care aceasta le împărtășește online sunt mai “modeste” decât cele împărtășite în cadrul reclamelor și de alte persoane.

„Nu există nicio validitate în declarația sa cu privire la distanțarea copiilor și este iresponsabil să facă această declarație în mod public”, a continuat Sam Asghari. “Băieții sunt foarte deștepți și vor împlini în curând 18 ani pentru a lua propriile decizii și ar putea realiza în cele din urmă că partea grea a fost să aibă ca model de urmat un tată care nu a lucrat prea mult timp de 15 ani.”

Sam Asghari a precizat apoi că, deși nu îl cunoaște personal pe Federline, nu are “nimic împotriva lui, în afară de faptul că a ales să o denigreze pe soția mea”.

Într-o a doua postare pe Instagram Story, Sam Asghari a scris: „Îi doresc tot ce este mai bun și sper să aibă o perspectivă mai pozitivă în viitor, în beneficiul tuturor celor implicați. Dar deocamdată: Țineți numele soției mele…..departe de gura voastră”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete