Mel C, dezvăluire șocantă după 25 de ani de la primul concert Spice Girls: „M-am simțit jenată ”

Mel C a fost victima unei agresiuni sexuale în noaptea de dinaintea primului concert al trupei Spice Girls de către un maseur, a dezvăluit ea însăși. Cântăreața britanică rezervase un masaj la hotelul ei din Istanbul, Turcia, în seara dinaintea spectacolului din octombrie 1997, când a avut loc agresiunea.

„M-am simțit violată, m-am simțit foarte vulnerabilă, m-am simțit jenată și apoi m-am simțit nesigură. Vreau să vorbesc despre asta pentru că m-a afectat. Dar am ascuns-o”, a declarat Mel C, potrivit The Sun.

Ea a vorbit despre incident pentru prima dată la podcastul How To Fail, în timp ce își promova autobiografia Who I Am în care vorbește pentru prima dată despre agresiune. Amintindu-și de episodul respectiv, Mel a explicat: „Deci, iată-ne aici, în ajunul primului spectacol Spice Girls. Așa că mi-am făcut un masaj la hotel și ceea ce mi s-a întâmplat am cam ascuns imediat, pentru că aveam alte lucruri pe care să mă concentrez. Nu am vrut să fac scandal, dar nici nu am avut timp să mă ocup de asta.

Pentru că nu m-am ocupat de asta la momentul respectiv, mi-am dat seama că am permis ca acest lucru să fie îngropat ani și ani și apoi, când am scris cartea, mi-a venit în vis. M-am trezit și era în mintea mea. Și mi-am zis: Doamne, nici măcar nu m-am gândit să am asta în carte. Apoi, desigur, a trebuit să mă gândesc: Vreau să dezvălui asta?. Și m-am gândit că, de fapt, cred că este foarte important pentru mine să o spun, să mă confrunt cu ea și să o procesez. Și pentru alți oameni.”

Vedeta a spus că s-a ridicat și a ieșit din cameră înainte ca lucrurile să degenereze. Dar a avut un impact major asupra ei, ceea ce a determinat-o să vorbească.

„Lucruri teribile se întâmplă tot timpul, iar această situație nu a fost atât de gravă pe cât ar fi putut fi. Presupun că într-o formă de agresiune sexuală este o versiune ușoară, dar m-am simțit violată, m-am simțit foarte vulnerabilă, m-am simțit jenată și apoi m-am simțit nesigură. Ca și cum: Am înțeles eu bine? Ce se întâmplă?.

Eram într-un mediu în care te dezbraci cu o persoană profesionistă, așa că am avut atât de multe gânduri și sentimente și m-am gândit că vreau să vorbesc despre asta, pentru că m-a afectat. Dar am ascuns și sunt sigură că mulți oameni, o fac”, a mai spus Mel C, potrivit sursei de mai sus.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete