Lavinia Pîrva a renunțat la părul lung. „Mai bine îți stătea cu părul mai lung …”

Recent, în mediul online, artista Lavinia Pîrva (35 de ani) a dezvăluit că, deși i-a fost greu să renunțe la părul lung, este bucuroasă cu alegerea făcută.

Lavinia Pîrva a renunțat la părul lung. „Mai bine îți stătea cu părul mai lung …”

„Mi-a fost greu să renunț la părul lung, însă am ales părul scurt și sănătos. Ce părere aveți?”, a scris solista, pe contul personal de Instagram.

„Foarte adevărat ceea ce spui, dar mai bine îți stătea cu părul mai lung … / Lavinia ești minunată, mă bucur pentru această schimbare!!! Ștefan te va iubi mai mult!!!

Arăți foarte fresh, îți stă bine! / Îți vine foarte bine și tunsoarea aceasta! 😘😘😘🤗🤗 / Ești frumoasă și cu părul scurt și cu părul lung”, i-au scris urmăritorii.

Imaginea în GALERIA FOTO de mai sus!

În luna mai a anului 2019, Lavinia Pîrva și artistul Ștefan Bănică Jr. (52 de ani) au devenit părinții unui băiețel, Alexandru (1 an).

„Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic” cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui”, a declarat artistul, pentru Libertatea.

Artistul, actorul și omul de televiziune mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Radu Ștefan (17 ani) și Ana Violeta (11 ani).

Primul său fiu, Radu, este rezultatul poveștii de dragoste dintre cântăreț și Camelia Constantinescu, iar fiica sa Violeta este rezultată din cel de-al doilea mariaj al său cu prezentatoarea de televiziune Andreea Marin.

Ștefan și fostele sale partenere de viață au rămas în relații bine, pe primul plan aflându-se binele copiilor lor.

Foto: Instagram

Citește și:

Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica ei! Nu a mai văzut-o de 7 ani. „Eu cunosc copilul de atunci, nu de acum”

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica cea mare a Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete