Lavinia Petrea, weekend cu cortul alături de soț și de cei trei copii

Lavinia Petrea

Prezentatoarea de televiziune Lavinia Petrea (37 de ani) și soțul ei, procurorul Romulus Varga, au trei copii, un fiu și două fiice, Mathias, Klara și Karin.

Lavinia Petrea, weekend cu cortul alături de soț și de cei trei copii

Recent, familia de 5 a petrecut un weekend în cort la mare. „Cortul nostru este suficient de mare pentru ca toți 5 să avem loc și să stăm lejer.

Are două camere de dormit și încă una unde ne-am putut aranja bagajele ca să avem la îndemână tot ce ne trebuie”, a scris jurnalista Pro TV, pe blogul personal.

„Mi-a plăcut prima experiență cu cortul? Nu extraordinar de mult. De ce? Pentru că nu ne-am ales bine momentul în care am călătorit, adică zilele de weekend.

Seara m-au stresat destul de mult țânțarii. Mă așteptam la o plajă, dacă nu pustie, măcar liniștită, cu corturi sau rulote răsfirate ici-colo.

Vineri după-amiază când am ajuns, experiența se apropia de ce sperasem, însă sâmbătă la prânz eram înconjurați de corturi, multe puse chiar pe plajă.

Cel mai mult m-a deranjat faptul că seara, în loc să adorm în sunetul mării, încercam să fac abstracție de amestecul muzical care răsuna din toate părțile și să mă rog să nu se trezească copiii speriați de bubuiturile unor focuri de artificii”, mai scrie prezentatoarea TV.

Lavinia Petrea: „Mi-a plăcut sentimentul de libertate”

„Altfel, mi-a plăcut sentimentul de libertate pe care l-am simțit. Nu a trebuit să ne grăbim dimineața ca să ne organizăm să ajungem la plajă, ori să ne adunăm să plecăm la masă.

Copiii au dormit neîntorși, iar dimineață s-au trezit și au ieșit imediat pe plajă. La prânz am stat la umbra, iar briza mării ne-a asigurat răcoare.

Karin a dormit bine, chiar învelită, iar frații s-au jucat în nisip. De apusuri, nu mai zic!

Am fost acolo, le-am trăit, le-am simțit și ne-am bucurat de bucuria copiilor. Timpul a stat în loc, iar noi nu ne grăbeam niciunde.”

Foto: Blog Lavinia Petrea

Citește și:

Cum arată acum Mihaela Cernea ex-Class? Are 42 de ani și este profesoară de canto

Cel mai ciudat loc în Mihai și Elwira Petre au făcut dragoste: „Erau foarte mulți țânțari”

Cu ce se ocupă acum fost soție a lui Alex Velea? Ana locuiește de anul trecut în Marea Britanie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete