Lavinia Petrea, prezentatoarea Știrilor Pro TV, a trăit un miracol. Povestea incredibilă a celei de-a doua sarcini.

Orice femeie care devine mamă este din start binecuvântată, însă despre Lavinia Petrea putem spune clar că este aleasă. Pe scurt și tranșant povestea ei poate fi titrată astfel: Lavinia Petrea a născut viu un copil inițial mort.

Lavinia Petrea și copiii ei

Dur, dar o experiență de viață din care familia ei s-a „pricopsit' cu un miracol. Numele ei Klara. Klara de poveste. „Sarcina este oprită din evoluție. Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă. Cu o expresie plină de compasiune, o doctoriță foarte tânără îmi spune aceste cuvinte după câteva minute bune de tăcere. Nu vedeam monitorul, nu auzeam nimic, dar îi urmăream ochii și fiecare muschi al feței, frumoasei doctorițe.

Bruneta, cu fața de porțelan, foarte discret machiată. Nu o cunoșteam, nu era medicul meu, dar nu am privit-o cu neîncredere. Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini', scrie vedeta Pro TV pe blogul personal.

Lavinia Petrea, prezentatoarea Știrilor Pro TV, a trăit un miracol. Povestea incredibilă a celei de-a doua sarcini.

Medicul tocmai o anunțase că cel mic pe care îl purta în pântece nu avea activitate cardiacă. Practic, era însărcinată cu un copil mort. Inima, însă, îi spunea altceva… Știrista simțea că povestea celei de-a doua sarcini nu avea cum să se sfârșească așa.

„Eu aveam simptomele unei sarcini, simțeam cu toată ființa mea că voi avea un copil, însă ecografia ne arătase altceva. M-au dus la un test de sânge pentru măsurarea hormonului HCG, specific femeilor însărcinate.

Era prezent în sânge, dar nu chiar în cantitatea ideală. Am repetat testul la mai multe intervale de timp pentru că hormonul trebuie sa fie într-o continuă creștere din momentul în care apare sarcina. Al meu era, dar, iar, nu chiar cât scria la carte că ar trebui să fie', povestește stirista în continuare.

Lavinia Petrea, Romulus Varga și copiii lor

Lavinia Petrea, Romulus Varga și copiii lor

A mers mai departe. Al doilea consult s-a terminat cu aceeași concluzie, al treilea de asemenea, al patrulea…

„Mă întind din nou pentru a patra ecografie în a zecea zi de la prima. Reacția doctoriței întârzia să apară. Se uita și se tot uita la ecograf, apoi ridică volumul și… se auzeau perfect bătăi de inimă! Acele bătăi pe care le auzisem și atunci când i-am ascultat pentru prima dată inima bătând lui Mathias.

Nu vreau să îți dau false speranțe și nici să mă grăbesc să îți spun că totul este în regulă cu sarcina ta, dar uite, eu văd acum un embrion care arată ca un inel cu diamant! Așa spunem noi medicii când o sarcină la început arată cum trebuie.

Lavinia Petrea și copiii ei

Lavinia Petrea și copiii ei

Ai un inel cu diamant! Și are activitate cardiacă, îmi spune medicul Alina Pleșoianu. Eu mă blocasem. Acum îmi stătuse mie inima de fericire. Alina îi arată ecografia unei alte colege, pentru încă o părere, și aud iar: ai un inel cu diamant.

Hai să ne revedem peste o săptâmână! Am ieșit din cabinet și aveam impresia că sunt învăluită în lumină. Mi se întâmplase un miracol. Eram eu și un soare', își termină Lavinia Petrea povestea.

Credit foto: Revista Avantaje

Implanturile mamare se sparg, declanșează cancere, explodează în avion, se schimbă după 10 ani? Mituri desființate de specialiști

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete