Will Smith umilit din nou: bărbatul cu care s-a culcat soția sa scrie o carte despre aventura lor

Will Smith umilit din nou: bărbatul care s-a culcat cu soția sa, Jada, urmează să semneze un contract în exclusivitate pentru o carte în care va povesti totul, cu detalii. Bărbatul a primit o sumă cu șase cifre.

Will Smith se confruntă cu o umilință în plus în urma gestului său oribil de la Oscar: bărbatul care s-a culcat cu soția sa este gata să semneze un contract de carte în urma căruia va primi o sumă cu șase cifre, în care va detalia distracția cu soția actorului. Jada Pinkett-Smith, în vârstă de 50 de ani, a recunoscut că s-a culcat cu muzicianul August Alsina, în vârstă de 29 de ani, în timp ce era încă căsătorită cu Will, în vârstă de 53 de ani, numind asta o „încurcătură'.

Cei apropiați lui August au spus că povestea aceasta a fost în centrul unui război de licitații între editori.

O sursă anonimă a spus: „August se pregătește să semneze un contract pentru o carte, cu bani mulți, care va detalia relațiile sale romantice cu Jada. Acesta a susținut că Will i-a dat permisiunea să se culce cu Jada, lucru pe care mai apoi l-a negat public.

Will Smith umilit din nou

„August va detalia timpul petrecut cu Jada și va vorbi, de asemenea, despre modul în care și-a petrecut timpul trăind în casele deținute de Will când el era plecat la filmări.”

Pe lângă faptul că vrea să vorbească despre relația lor la acel moment, August vrea să dezvăluie consecințele dezvăluirii acestei legături și modul în care l-a afectat pe el personal și cariera lui muzicală.

„Există mai multe edituri care licitează pentru această carte și August are cea mai bună poveste. Știe că sunt mulți oameni fascinați de povestea lui și este fericit să o spună.'

Relația lui August cu Jada a fost dezvăluită pentru prima dată în vara anului 2020, când el a susținut că s-a culcat cu ea o perioadă lungă de timp.

Vorbind despre relația lor la acea vreme, August a spus: „M-am dedicat total acestei relații. Am iubit-o cu adevărat și foarte profund și am avut multă dragoste pentru ea. M-am dedicat ei din plin. Atât de mult încât pot muri chiar acum și pot fi în regulă să știu că m-am dăruit cu adevărat cuiva.'

August a insistat, de asemenea, că Will știa de dragostea lor și a spus: „De fapt, am stat de vorbă cu Will și am avut o conversație despre relația noastră. Mi-a dat binecuvântarea lui.'

Will și Jada au continuat să recunoască că s-a culcat cu August Alsina, dar au insistat că actorul din Men In Black nu și-a dat niciodată…. “binecuvântarea.” Will și Jada sunt căsătoriți din 1997 și au doi copii împreună, iar cei doi s-au despărțit în momentul în care Jada s-a culcat cu August Alsina.

Despre această aventură, Jada a spus: „A fost o relație, da! Am vrut doar să mă simt bine, a trecut atât de mult timp de când nu mă simțeam bine.'

Will Smith nu a mai apărut în public după ce și-a dat demisia din Academie după decizia sa de a-l plesni pe comediantul Chris Rock din cauza unei glume pe care a făcut-o despre părul lui Jada la premiile Oscar.

Foto: 123rf

Citeste și:

Fanii sunt îngrijorați și confuzi după ce Madonna a postat un videoclip ciudat pe TikTok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete