Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, s-a mutat în Olanda: „Cel mai des vorbește cu Namiko pe videocall”

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, a luat decizia de a se muta din țară. Tânăra își câștigă acum singură banii și nu mai depinde financiar de părinții ei.

Inoke este fiica lui Cabral din căsnicia cu Luana Ibacka. Prezentatorul de la PRO TV își iubește foarte mult copiii și îi susține în fiecare decizie pe care vor să o ia. Fata cea mare a lui Cabral a decis să se mute în Olanda, însă păstrează legătura cu frații ei.

„Ino locuiește în Olanda. Dar de câte ori vine în țară se joacă cu piticii. Și cel mai des vorbește cu Namiko pe videocall, care îi povestește toate telenovelele de pe la grădiniță sau din parc', a declarat Andreea Ibacka pentru viva.ro.

Viața cu doi copii mici nu este deloc ușoară pentru actriță, însă a reușit să se descurce. Andreea Ibacka are ajutor din partea familiei și este recunoscătoare.

„Orice plan e făcut pentru a putea fi dat peste cap. Familiile cu copii mici îmi vor da dreptate, programul există, dar e tot timpul imprevizibil. Namiko e grupa mijlocie la grădiniță. Și suntem perfect în grafic, trei zile la grădi cu o săptămână acasă. Noroc că intervin bunicii. Atât mama, cât și soacra ne sar în ajutor. Ba și cumnata, când prinde câte o zi liberă.

Apoi, mai este Maya, bona lui Tiago, care ne ajută atunci când lipsim de acasă. Chiar mă distram zilele trecute apropo de asta, atunci când Namiko mă întreba de ce nu merge și Maya la serviciu, dacă e om mare. I-am explicat că acesta e serviciul ei, că are grijă de Tiago, că îl schimbă, îi dă să mănânce, se joacă cu el… dar ea tot nedumerită era. M-ar fi crezut, fiindcă mămica nu minte niciodată, dar totuși cum să creadă că Maya e la serviciu dacă nu are și laptop? (zâmbește)'

cabral-si-inoke-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Inoke nu mai vrea bani de la Cabral

Cabral a vorbit despre o întâmplare recentă cu fiica sa cea mare, care l-a luat prin surprindere. El i-a trimis bani, iar Inoke i-a zis că nu are nevoie, căci ea la 20 de ani muncește, are salariu. „Aialaltă mare, mi-a trimis mesaj acum două seri, că m-a sunat, dar eram în filmare și până s-o sun, m-am uitat pe mesaj și mi-a zis.

A fost așa o chestie foarte ciudata, că nu e vorba de bani, e vorba de momentul la care a ajuns copilul tău: Măi, m-am uitat în cont, iar mi-ai trimis bani'. Ok las-o așa și după aia îmi scrie: Nu-mi mai trimite, doar am salariu', a povestit Cabral uimit și mulțumit de gestul fiicei sale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete