Laura Lavric, la un pas de moarte. Motivul incredibil pentru care a refuzat internarea

Laura Lavric, la un pas de moarte. Motivul incredibil pentru care a refuzat internarea

Laura Lavric a avut parte de momente extrem de dificile din cauza virusului ucigaș care a întors lumea pe dos. Cunoscuta interpretă de muzică populară a declarat, de curând, că a stat față în față cu moartea și sănătatea sa a fost puternic afectată.

Artista iubită de o mulțime de români a povestit prin ce clipe de coșmar a trecut atunci când s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV, Laura Lavric a mărturisit că i-a fost extrem de rău, însă a refuzat internarea pentru că nu a vrut să se facă publică îmbolnăvirea sa.

„Pe mine m-a prins, l-am făcut. Dar am stat în casă închisă, nu m-am dus la spital. Sunt convinsă că medicii din Iași mi-ar fi acordat atenție, dar nu am vrut să mă văd la TV. A fost urât, m-am simțit tare rău. Mărturisesc sincer că am simțit cum se moare. Rău de moarte am avut, transpiram într-un hal. A început să îmi cadă părul. Nu am avut miros, nici acum nu miros foarte bine', a declarat Laura Lavric în emisiunea lui Cristi Brancu.

De asemenea, faimoasa artistă și-a mai adus aminte de primele momente ale pandemiei. În februarie 2020, Laura Lavric se întorcea din Italia, exact din zona de foc, Lombardia. Ea a avut acolo un eveniment, iar la întoarcere a fost nevoită să stea în aeroport aproximativ 5 ore.

„Pe 22 februarie anul trecut am avut o cântare la Cremona, în Lombardia, și începuseră cu bariere, cu opriri. Am luat utima cursă din Bergamo spre Iași, am aterizat la 12 noaptea și am ieșit la 5 dimineața din aeroport. Era o atmosferă înfiorătoare', și-a amintit celebra cântăreață de muzică populară.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete