Laura Giurcanu, motivul dureros care i-a distrus relația: „Mi-a frânt inima”

Laura Giurcanu este una dintre concurentele emisiunii „Survivor România 2022'. Influencerița a pus punct poveștii sale de dragoste cu Cezar, iubitul ei, după trei ani de relație.

Laura Giurcanu și-a dorit să spună exact fără a lăsa loc de interpretări și bârfe. Faimoasa a fost înșelată de partenerului ei, iar ea a aflat într-un mod dureros. Cu toate acestea, modelul a mărturisit că în relația lor au existat momente mai puțin plăcute, iar la un moment dat totul părea foarte toxic.

„Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe Internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a deveni un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor.', a declarat Laura Giurcanu, potrivit substantial.ro.

Laura Giurcanu a debutat la 14 ani în urma participării sale la „Next Top Model by Cătălin Botezatu'. De atunci, tânăra a reușit să se facă vizibilă în mediul online ca influencer și vlogger. În prezent, aceasta are aproape un milion de urmăritori pe Instagram și a apărut în Vogue, Elle și Cosmopolitan.

Ea a acceptat provocarea de a participa la „Survivor România 2022' pentru experiențele inedite pe care le oferă competiția. De-a lungul șederii sale în Republica Dominicană, Laura Giurcanu a avut câteva conflicte cu colegii de echipă, însă tensiunile au fost aplanate, iar ei au continuat să lupte.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete