Laura Giurcanu: „De când m-am întors, mănânc încontinuu”

Laura Giurcanu a mărturisit că a încercat să se bucure din plin de experiența „Survivor', deși venirea în țară i-a provocat și surpriza unor declarații neașteptate din partea foștilor colegi.

Laura Giurcanu este considerată unul dintre participanții-cheie din show-ul „Survivor', de la PRO TV. Criticată și admirată deopotrivă, aceasta a recunoscut în emisiunea lui Cătălin Măruță că tot ce și-a dorit a fost să savureze din plin această experiență.

Spre deosebire de Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle, care au pierdut multe kilograme în competiție, Laura Giurcanu a slăbit doar 6 kilograme. Dar, spune ea, deja a recuperat 3, pentru că, de la întoarcere, mănâncă încontinuu.

„A fost superbă experiența, a fost o experiență grea, dar frumoasă, m-am bucurat la maxim de tot ce se întâmpla acolo (…). De fiecare dată când ne era mai greu, aveam o scăriță, unde stăteam la apus alături de colegi, spuneam soarelui papa și ne spuneam că este incredibil ce facem și unde suntem', a povestit Laura.

Laura Giurcanu: „Mi-e mega dor de cocos'

Spre deosebire de alți concurenți, Laura Giurcanu s-a „împrietenit' cu nucile de cocos, astfel că nu a avut o problemă în a le consuma zilnice.

Un alt subiect intens discutat a fost legat de lipsa de reacție a iubitului Laurei, atunci când s-a vorbit despre o posibilă apropiere între aceasta și TJ Miles. Cu atât mai mult cu cât Andreea Tonciu a susținut la întoarcerea în țară că între cei doi cu siguranță a fost ceva mai mult decât o simplă „bălăceală' nocturnă.

„Iubitul meu este mult prea inteligent ca să ia în seamă ceva ce spune Andreea Tonciu. Susținerea publică a lui n-ar fi schimbat lucrurile cu nimic. Știam că are încredere, că relația mea este în siguranță acasă și nu cred că era relevant sau nu dacă posta el ceva legat de Survivor sau nu'.

Laura Giurcanu showSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Citește și: John Travolta, sfârșiat de dor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete