Laura Cosoi, mesaj emoționant la aniversarea celor 9 ani de relație

Laura Cosoi a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant cu ocazia celor 9 ani de relație cu Cosmin Curticăpean, cu care s-a căsătorit în 2015.

Actriță, mamă, blogger, influencer, soție, autoare de cărți de bucate, Laura Cosoi pare să le facă pe toate foarte bine. În interviurile și intervențiile sale, aceasta subliniază mereu marele atu pe care îl are, adică implicarea și susținerea constantă a soțului ei. Recent, cei doi au aniversat 9 ani de relație, prilej cu care Laura a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Laura și Cosmin, 9 ani de relație

„Au trecut 9 ani de când a început povestea noastră, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbări, 9 ani de vorbe, 9 ani de emoții, 9 ani de bagaje, 9 ani de băi în mare și urcări pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de paste, 9 ani de petreceri, 9 ani de îmbrățișări, 9 ani de soape, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de întâmplări care mai de care, 9 ani de ascultat muzică, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de întâlniri, 9 ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine, cât și la greu. 9 ani de când a început visarea că va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut 9 ani și acum ne ținem visul în brațe! Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!'.

Mesajul a fost însoțit de câteva poze dintr-un shooting de familie menit să marcheze acest moment. Cei doi au împreună două fetițe, Rita și Vera, și, din declarațiile lor, sunt dornici de o familie extinsă. Până atunci însă ai ocazia să o vezi pe Laura pe scenă, jucând într-unul dintre cele mai de succes spectacole ale momentului, „Ghici cine te sună?', în regia Taniei Popa.

Citește și: Irina Rimes și-a cunoscut viitorii socri

Foto: www.lauracosoi.ro/Deers Photography

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro