Ce spun despre tine produsele de make-up preferate?

Mascara, fond de ten, ruj, anticearcăn – fiecare dintre noi avem o listă cu produsele de make-up pe care să le punem în topul preferatelor. Știai însă că fiecare dintre acestea dezvăluie celorlalți mai multe lucruri decât ți-ai putea imagina?

Dacă îți place să folosești produse cosmetice, cu siguranță ai și câteva preferate. Nu mă refer aici la branduri, ci la tipurile de produse pe care le folosești. Altfel spus, ce răspuns ai pentru întrebarea: dacă ar trebui să folosești un singur produs de beauty înainte să ieși din casă, care ar fi acela? Dacă răspunsul tău este….

Rujul. Ești o persoană neînfricată și asumată. Răspunzi pentru ceea ce faci și îți plac provocările. Tocmai de aceea, nu reziști prea mult timp în același loc. Ești un suflet nomad.

Lipstickul. Persoanele care iubesc distracția vor prefera și un luciu care să aducă strălucire outfitului de ieșit în oraș.

Blushul. Persoanele romantice, dornice de iubire în viața lor, vor folosi un strop (sau mai mult) de culoare pe obraji.

Produsele de make-up pentru zona ochilor

Anticearcănul. Perfecționismul scrie pe tine. Al tău și al celor din jur. Nu-ți plac imperfecțiunile, faci lucrurile impecabil și ai aceleași așteptări și de la cei din jur, iar acest lucru vine la pachet și cu multe dezamăgiri.

Mascara. Ochii sunt oglinda sufletului și vrei să te asiguri că sunt bine puși în evidență. Ești o persoană loială – de regulă, persoanele care își găsesc mascara potrivită o vor folosi pe termen lung.

Fardul de pleoape. Pline de viață și de creativitate, indiferent de culoarea fardurilor alese – așa sunt persoanele care nu pot ieși din casă fără puțină culoare la ochi. Și, pentru că tot veni vorba despre culoare…

Eyeliner. Cu siguranță ai aspirații înalte. Dar și multă răbdare în a-ți atinge obiectivele. Felicitări! Nu multă lume reușește să tragă nu una, ci două dungi drepte!

Citește și: Ce culori alegi pentru manichiură?

Foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro