Laura Cosoi, dezvăluiri despre revenirea la muncă: „Nu mă văicăresc, nu mă plâng”

Laura Cosoi este mămica a trei fetițe superbe. Dincolo de jobul de mamă, aceasta se bucură de cariera sa fabuloasă, iar acum la trei luni de la nașterea micuței Lara, vedeta se întoarce la muncă.

Laura Cosoi a luat o scurtă pauză de la repetițiile de la teatru de când a născut-o pe Lara, însă acum pare mai pregătită ca niciodată să-și reia activitățile. Perioada de acomodare nu a fost deloc grea mai ales că are experiență cu celelalte două fete. Astfel, cu trei copilași micuți, vedeta împacă fabulos cariera cu viața de familie.

„E prima zi, astăzi am început repetițiile pentru o nouă piesă. Pentru a nu mă da peste cap cu alăptatul, voi lua fetița cu mine de fiecare dată când se poate. Am și Parcul Cișmigiu alături, și cu atât mai bine. Pot fi și mamă cu normă întreagă și în același timp să merg și la job. Pare paranormal. Dar pentru mine nu e ceva extraordinar. Am luat lucrurile cum au fost, nu sunt un om sofisticat, nu mă alint, nu mă văicăresc, nu mă plâng. Fac și de mâncare, stau și cu copiii, merg și la repetiții', a declarat Laura Cosoi pentru Playtech.

De asemenea, actrița a mărturisit că nu se grăbește să revină la silueta dinainte de sarcină, însă nici nu se neglijează. Are grijă ce consumă mai ales că o alăptează pe cea mică și merge ori de câte ori are timp la pilates.

„Evit să consum fructe și alte alimente care i-ar poate dăuna fetiței. Nu am niciun motiv să țin regim. Am însă grijă la ceea ce mănânc. Am început însă să merg la pilates. Cea mică nu a avut colici până acum și nu cred că mai are când să facă, pentru că în curând va împlini trei luni', a mai spus actrița.

Cât despre căsnicia sa, Laura Cosoi a declarat că relația ei cu Cosmin Curticăpean înflorește de la zi la zi. Se bucură împreună de momentele alături de fetițe și deși mai au momente de tensiune ca în orice cuplu, cei doi pun totul pe seama oboselii și sunt de părere că o căsnicie este pe viață.

„Sunt momente și momente, ca în orice relație. Au mai existat și momente mai tensionate, dar ne dăm seama de fiecare dată că au legătură cu alte stări, cum ar fi oboseala. Niciodată însă nu ne-am gândit să divorțăm, nu am ajuns nici măcar la vreo ceartă mai serioasă. Ambii suntem dintre cei care gândim că o căsătorie trebuie să fie pe viață. Suntem mereu pe aceeași lungime de undă. Amândoi ne-am dorit copiii, am fost în tandem cu aceeași dorință. Apoi implicarea, dragostea. Iar cel de-al treilea copil ne-a unit și mai mult', a mărturisit Laura Cosoi pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro