Laura Cosoi, dezvăluiri despre lupta împotriva depresiei: “Îmi spuneam că voi muri…”

Laura Cosoi, dezvăluiri despre lupta împotriva depresieiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Deși sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze și viața lor pare perfectă, vedetele recunosc că nu întotdeauna lucrurile merg așa cum și-ar dori. Laura Cosoi a dezvăluit că s-a luptat cu depresia și că doar ajutorul unor persoane apropiate a făcut ca vedeta să nu recurgă la un gest extrem.

Laura Cosoi radiază de fericire de când a devenit mămică, iar micuța Rita se bucură de toată atenția vedetei. Dacă acum are o familie fericită și o carieră de succes, vedeta a mărturisit că au fost și momente de cumpănă în viața ei, dar pe care a reușit să le depășească cu ajutorul apropiaților.

Laura Cosoi, dezvăluiri despre lupta împotriva depresiei

De-a lungul timpului, depresia a devenit o problemă pentru multe persoane publice din România, acestea găsind puterea de a vorbi despre perioadele neplăcute, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă și a-i determina pe toți cei care se luptă cu această boală să ceară ajutorul. Laura Cosoi se numără și ea printre vedetele care au avut de suferit de pe urma depresiei. Aceasta a povestit un episod delicat din viața ei, mărturisind că a fost la un pas de a face un gest necugetat, totul din cauza stărilor neplăcute cu care se confrunta.

“Nu am dormit o noapte şi o zi şi când am ajuns după-amiază în Bucureşti, l-am rugat pe Matei să-mi ia bagajul, să mă ajute. Şi nu m-a auzit sau a plecat pur şi simplu fără să-mi ia bagajul şi am intrat într-un atac de panică de nedescris. Mi s-a făcut atât de rău, încât simţeam pur şi simplu că, în momentul ăla, mor. Şi că nu pot face nimic să nu se întâmple asta. Am ajuns în casă, am făcut un duş, dar cred că dacă nu erau sora mea, prietena mea cea mai bună şi Matei, eu mă aruncam pe geam. De frică. Apoi am trecut în extrema în care nu dormeam, nu voiam să adorm. Îmi spuneam că voi muri. Toată lumea mă suna să îmi spună ca totul o să fie bine”, a spus Laura Cosoi, potrivit clickpentrufemei.ro

Ulterior, Laura Cosoi a reușit să depășească perioadele delicate, să treacă peste stările de tristețe și frică, totul cu ajutorul persoanelor care îi sunt mereu aproape.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Laura Cosoi.

Foto: facebook

Citește și:

Sam Claflin și soția lui, Laura Haddock, s-au separat după un mariaj de șase ani

Rona Hartner a stabilit data nunții. Când va avea loc fericitul eveniment?

La 85 de ani, Larry King divorțează de a şaptea soţie. Care este motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete