Laura Andreșan atac la adresa lui Grasu XXL pe rețelele de socializare?

Laura Andreșan atac la adresa lui Grasu XXL pe rețelele de socializare?

Timp de 13 ani, Laura Andreșan și Grasu XXL au fost un cuplu solid și discret. Acum mai bine de o lună, cântărețul a postat pe pagina sa de Instagram anunțul separării de cea care i-a dăruit o fetiță. Postarea lui a fost distribuită și de Laura Andreșan.

„Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile', a scris Grasu XXL în urmă cu o lună.

Fosta actriță a decis ca în fiecare zi să posteze pe rețelele de socializare diverse citate sau mesaje cu impact motivațional. Laura Andreșan este de părere că oamenii nu mai au respect de sine, se ascund în spatele unor imagini false și se cufundă în tristețe și stări negative.

„Pentru ca prea ne place sa ne mințim frumos, și sa ne pierdem prin nu știu care Zen, mi-au propus un singur lucru pe 2021… un adevăr pe zi. Ideea am uitat-o ieri, așa ca luați de va minunați azi…', a postat Laura Andreșan pe una dintre rețelele sale de socializare.

Anul 2021 l-a început cu acest tip de mesaje, iar ținta lor ar putea fi chiar Grasu XXL. Una dintre postări se referea la faptul că „adevărul este întâmplător' și că înfățișarea exterioară a oamenilor este diferită de ceea ce se află, de fapt, în sufletul lor.

„Adevărul e posibil doar întâmplător. Vreți ca omul să vă povestească cea mai urâtă faptă din viața lui și-i mai pretindeți și strălucire. Faptele astea sunt întotdeauna murdare… Mulți strălucesc pe dinafară și vor să pară onestitatea întruchipată numai pentru că au caleașca proprie. Și-s destui cei cu caleașcă… Și prin ce mijloace…', a scris fosta iubită a lui Grasu XXL pe contul de Instagram.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete