Grasu XXL a uitat-o deja pe Laura Adreșan! Cine este femeia misterioasă din viața cântărețului?

După 12 ani de relație, Grasu XXL și Laura Andreșan și-au spus „adio'. De curând, cântărețul a făcut anunțul pe rețelele de socializare, însă nu a oferit mai multe detalii legate de aceasta ruptură, ci a precizat că se vor ocupa împreună de fetița lor.

„Eu și Laura ne-am despărțit, da, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiță pe care o să o creștem împreună. Așa că v-aș ruga să ne respectați intimitatea și liniștea în momentele acestea dificile', a postat Grasu XXL pe Instagram.

De curând, potrivit cancan.ro, cântărețul a fost fotografiat alături de altă femeie, chiar la el acasă. Grasu XXl a plecat cu misterioasa femeie la unul dintre spitalele de copii din București.

Din cauza, măsurilor de restricție impuse de pandemie, cântărețul, vizibil îngrijorat, a rămas afară și a vorbit mult la telefon. Femeia a ieșit afară și l-a pus pe acesta să semneze câteva documente.

Ceea ce rămâne cu adevărat un mister este motivul real pentru care se afla acolo Grasu XXL și dacă femeia de lângă el are vreo legătură cu despărțirea celor doi. Nu se cunosc detalii dacă a fost vorba despre copilul artistului, deși potrivit legii, doar un părinte sau tutore legal poate semna documentele unui minor aflat în spital.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete