Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară? Ce a declarat Valentina Pelinel?

Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară? Ce a declarat Valentina Pelinel?

Valentina Pelinel și Cristi Borcea vor să mai facă un copil. Soția fostului acționar de la Dinamo a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă.

Cristi Borcea are deja nouă copii, iar soția sa a declarat că există posibilitatea de a-i oferi acestui și „decarul' familiei.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic', a mărturisit Valentina Pelinel pentru click.ro.

Cei trei copii ai Valentinei Pelinei îi ocupă majoritatea timpului. Aceasta este o mamă implicată și se preocupă constant de creșterea și educația lor. Singurul moment pe care îl are dedicat propriei persoane este atunci când cei mici sunt la grădiniță.

„Grădinița este la doi pași de casa noastră. Milan este ok, s-a obișnuit, penteu gemene a fost un pic mai delicat. Dar stau doar patru ore, program scurt, apoi vin acasă, dorm acasă. În intervalul acesta am timp să mă ocup și de mine. Merg la sală, mai fac masaj, am și eu timpul meu, merg la un tratament de întreținere sau la coafor. Mi-am împărțit timpul foarte bine.', a mai declarat soția lui Borcea.

Sărbătorile ce tocmai s-au încheiat le-au petrecut împreună la munte și s-au bucurat împreună de zăpadă și de momente speciale.

„Le-am petrecut așa cum e bine, adică în familie, cu copiii, cu soțul. Am fost la munte, ne-am bucurat cu toții de zăpadă, cot la cot cu cei mici. Pot să spun că a dost special, de fapt, de când sunt copiii totul este special', a spus Valentina Pelinel.

Mai mult de atât, fostul fotomodel se află într-o formă fizică de invidiat, drept urmare nu a ținut cont de nimic atunci când a fost vorba de mâncarea tradițională specifică sărbătorilor de iarnă.

„Chiar nu am stat doar să privesc, am mâncat din toate bunătățile. Salată de boeuf, sarmale, cozonac, mămăligă cu smântână, papanași, am mâncat șorici direct de pe porc cu copiii. Ar fi fost culmea să mă abțin tocmai acum, mai ales când îi vedeam pe ai mei cu ce poftă mănâncă', a declarat frumoasa blondină.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete