Larisa Drăgulescu a trecut deja peste divorț: „Nu sunt genul care să stea singură prea mult timp”

Larisa Drăgulescu nu suferă după divorțul de Marian Bogdan. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu se gândește deja la o a treia căsătorie.

După 5 ani de relație și un an jumătate de la căsătorie, Larisa Drăgulescu și Marian Bogdan au decis să se despartă. În timp ce el suferă, ea și-a revenit rapid și se gândește la o nouă relație. Larisa nu i-a în calcul nicio împăcare.

„Nu regret absolut nimic din ce a fost între noi doi. El a renunțat deja la numele de familie Drăgulescu' și a revenit la numele lui. Lucrurile erau foarte clare între noi doi, din punctul ăsta de vedere. El, acum, este trist și dezamăgit de această despărțire. Știu că mă iubește și suferă, dar așa a fost să fie între noi doi. Eu am încercat să fie bine între noi, dar atât s-a putut.

Sigur că o să mă căsătoresc pentru a treia oară dacă o să fie. Nu sunt genul care să stea singură prea mult timp. O perioadă scurtă o să stau singură și apoi cu siguranță o iau de la capăt. Nu există cale de împăcare cu Marian Drăgulescu (n.r – primul soț), dacă ceva nu a mers bine atunci înseamnă că nu a fost bine undeva.

Eu nu mă întorc la nimeni din foștii mei. Am nevoie de ceva nou, altceva față de până acum. Îmi doresc lângă mine, pe viitor, un bărbat intelectual, simplu și modest, opusul meu care să mă schimbe și pe mine. Următorul bărbat din viața mea vreau să mă facă să îl iubesc, să merite asta și să mă facă să îi acord toată atenția mea', a declarat pentru Click!, Larisa Drăgulescu.

larisa-dragulesu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cei doi au semnat actele de divorț pe 26 septembrie, iar pe 27 octombrie s-a finalizat divorțul. Larisa Drăgulescu spune că distanța a fost principalul motiv pentru cacre s-au despărțit.

„Nu am prea multe amănunte ce să mai declar despre decizia noastră. Divorțul dintre noi doi deja a fost finalizat. Totul s-a petrecut foarte repede. Am divorțat la notar. Pe 26 septembrie a fost prima semnătura iar pe 27 octombrie ultima semnătură. Separarea a fost de comun acord. Distanța dintre noi doi ne-a separate. Eu în România, el în Germania. Fiecare eram la casele noastre. Nu mă simțeam singura în doi cu el. Pur și simplu nu mai exista relație între mine și el. Eu am doi copii și nu mă pot simți singură niciodată.', a conchis Larisa Drăgulescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete