Lady Gaga, dezvăluiri emoționante înainte de a începe turneul mondial: „Am fost cu adevărat în luptă cu viața mea”

Pentru prima dată din 2018, Lady Gaga este pregătită să pornească la drum în turneu.

În timp ce ușile s-au deschis la Merkur Spiel-Arena din Düsseldorf, Germania, pentru prima seară a turneului său din 2022, Chromatica Ball, Lady Gaga a postat pe Instagram un videoclip din culise în care vorbește sincer despre sentimentele și emoțiile pe care le are la revenirea pe scenă și despre semnificația din spatele spectacolului.

„Vreau să vă las pe toți să interpretați acest spectacol în felul în care doriți, dar voi spune că el documentează cu adevărat numeroasele etape și laturi diferite ale durerii și energia maniacă a durerii pe care simt că am trăit-o în viața mea. Chiar vreau să vă mulțumesc că ați rezistat alături de mine și că m-ați iubit în toate diferitele versiuni ale creației mele artistice, precum și pe mine ca persoană”, a spus ea pe Instagram.

„Mă simt mai lucidă și mai lipsită de dureri astăzi decât m-am simțit în urmă cu mult timp. Iar faptul că nu mai am dureri pe scenă este o experiență cu adevărat vindecătoare, pentru că pot să dansez și să cânt, să mă bucur de public, să mă bucur de spectacol și să spun cu adevărat o poveste”, a adăugat ea.

„Nu știu dacă am mai rămas fără cuvinte ca astăzi, știind ce urmează să facem. Oamenii mă întreabă tot timpul despre ce a fost vorba în Chromatica și în Babylon, eu spun că lupta cu viața este corectă și când am făcut Chromatica chiar mă luptam cu viața mea”, a spus ea.

Lady Gaga Chromatica Ball World Tour Opening Night in DusseldorfSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ea a recunoscut că aceasta ar fi o „situație grea” pentru oricine, dar a vrut ca fanii ei să știe că acest turneu a fost „creat în spiritul acelei bătălii pentru a te recâștiga”.

„Nu există un premiu mai mare decât tine. Nu există un lucru mai important decât propria ta inimă și propria ta capacitate de a te vindeca, iar noi nu ne vindecăm singuri, nu cred, dar cred că este posibil ca la un moment dat să te recuperezi. Iar pentru a-ți avea propriul sprijin este nevoie de multă putere și timp”, a spus ea, scrie Today.

Lady Gaga a dezvăluit, de asemenea, câteva detalii din jurul The Chromatica Ball, care a fost planificat inițial pentru 2020, dar care a fost amânat din cauza pandemiei COVID-19, explicând: „Scena a fost inspirată de arhitectura brutalistă, de materiale, texturi, cruditate, transparență, o privire cu adevărat sălbatică și dură asupra ta, asupra a ceea ce ai trăit.”

„Vreau să spun o poveste, dar cu simboluri abstracte și artă, așa că această prezentare celebrează lucruri pe care le-am iubit întotdeauna. Arta, moda, dansul, muzica, tehnologia, poezia și modul în care toate aceste lucruri funcționează împreună”, a adăugat ea.

Pentru a încheia emoționantul videoclip, Lady Gaga le-a urat tuturor fanilor săi prezenți la spectacol să se distreze, adăugând: „Sper să vă placă acest lucru pe care vi l-am făcut….Ne vedem pe ringul de dans”.

Gaga a dezvăluit în 2017, documentarul „Gaga: Five Foot Two' că suferă de fibromialgie: „Mă deranjează foarte tare oamenii care nu cred că fibromialgia este reală. Pentru mine şi cred că pentru mulţi alţii, e un adevărat ciclon de anxietate, depresie, traumă şi atacuri de panică, care suprasolicită sistemul nervos şi, ca rezultat, ai dureri ale nervilor. Oamenii trebuie să aibă mai multă compasiune. Durerea cronică nu e o glumă. În fiecare zi te trezeşti şi nu ştii cum o să te simţi', a mărturisit Lady Gaga într-o discuţie cu revista Vogue. Artista spune că, prin faptul că vorbeşte despre boala ei şi a prezentat-o şi în documentar, speră să ajute la creşterea conştientizării pe scară largă a fibromialgiei.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete