Lady Gaga, declarație șocantă: „Fumam într-o zi 40 de țigări!”. Ce decizie a luat vedeta internațională?

Lady Gaga a oferit un exemplu tuturor celor care o urmăresc, iar acest lucru a venit în urma unei declarații pe care a făcut-o.

„Nu mai fumez, dar fumam într-o zi 40 de țigări. Am renunțat complet, am renunțat brusc. Dar a fost atât de greu. Dacă nu fumezi, nu te apuca! Deoarece să renunți este mai rău. Este atât de brutal. Și nu voi mai fuma pentru că am crezut că l-am văzut pe Iisus o săptămână întreagă. A fost groaznic', a povestit vedeta.

Lady Gaga este o vedetă destul de greu de „rumegat' de mulți dintre noi. Nonconformistă, uneori scandaloasă, artista nu se ascunde în spatele cuvintelor atunci când are declarații de făcut.

Acest principiu se aplică și în situația expusă de noi astăzi: „Nu mai fumez, dar fumam într-o zi 40 de țigări', a ținut să transmită artista.

Altfel, după ce în 2019 a câștigat primul Premiu Oscar din carieră, pentru prestația din pelicula „A Star Is Born', Lady Gaga pare să fi găsit talismanul norocos.

Proiectele îi merg foarte bine, de curând a lansat o nouă piesă, după 3 ani de absență. La fel de bine îi merge și din punct de vedere personal. De puțin timp se iubește cu omul de afaceri, Michael Polansky, iar „focul' se vede perfect în postările pe care le face vedeta pe contul de Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete