Dan Capatos a vorbit pentru prima dată despre boala de care suferă fiul lui, Andrei

Dan Capatos a vorbit pentru prima dată despre boala de care suferă fiul lui, Andrei

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show', este cunoscut pentru discreția pe care o adoptă atunci când vine vorba despre viața lui personală.

Puține au fost spuse, de exemplu, despre Andrei, fiul de 8 ani pe care îl are cu soția lui Monica.

Invitat în emisiunea 'Răi, Da` buni', prezentată de Mihai Morar, Capatos a povestit pentru prima dată despre boala de care suferă fiul lui. „A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure, ale luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. E legitimat. Astăzi a făcut vizita medicală. Totul se face profesionist', a declarat vedeta Antena 1.

Dan Capatos este căsătorit de aproape 20 de ani cu Monica, la rândul ei jurnalist. Cei doi s-au cunoscut la job și, deși erau implicați amândoi în alte relații la vremea respectivă, destinul i-a adus alături.

„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Nu i-am promis niciodată că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani', a conchis Dan Capatos.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete