La multi ani, Cindy Crawford! Fostul model împlinește azi o vârstă onorabilă

Cindy Crawford

Cindy Crawford împlinește azi onorabila vârstă de 52 de ani pe care nu-i arată nicio secundă!

Este considerată un adevărat mentor al menținerii tonusului și aspectului fizic.

A fost cea mai bine plătită dintre colegele ei, Claudia Schiffer și Linda Evanghelista. „A fost o plăcere pentru mine să fac parte din industria modei în ultimii 30 de ani. Cu trecerea timpului sunt din ce în ce mai încântată de corpul meu și asta pentru că am depus mult efort pentru el. Secretul căsniciei mele? De 19 ani îl pun pe el pe primul loc', declara fostul model

Se spune despre ea că, din punct de vedere genetic este o norocoasă a sorții. Face în fiecare zi 15 minute de sport în special dimineața, cel mai des, exerciții cardio. Programul ei zilnic este strict, nu fumează, urmează o dietă bazată pe sucuri și smoothieuri din fructe și legume crude.

Cindy nu a fost o elevă studioasă, a renunțat la bursa oferită de o universitate americană pentru a se dedica 100% carierei de model profesionist.

În 1995 a fost cel mai bine plătit manechin din întreaga lume, iar în 1998 a avut un total de 400 de apariții în revistele glossy. În 1992 a realizat unul dintre cele mai căutate CD-uri de fitness și gimnastică aerobică împreună cu românul Radu Teodorescu.

Foto: Shutterstock

Florentina Mușat

Citește și:

Cum arată astăzi actorii din serialul „MASH'

Cum isi pastreaza vedetele tenul perfect

Machiajul in sec 20 – Atelier teoretic si practic

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete