Cătălin Botezatu, de urgență la spital: “Îmi neglijez deseori sănătatea”. Ce a pățit designerul?

Nu de puține ori s-a întâmplat să pună pe primul plan munca și să ajungă pe mâna medicilor cu probleme grave de sănătate. Cătălin Botezatu recunoaște că își neglijează de foarte multe ori sănătatea, lucru care l-a făcut din nou să ajungă de urgență la spital, chiar înaintea unei deplasări în străinătate.

Cătălin Botezatu se pregătea pentru o călătorie în Singapore, însă planurile designerului au fost date peste cap de o problemă de sănătate care, deși la prima vedere părea minoră, ulterior s-a agravat, iar acesta a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Cătălin Botezatu, de urgență la spital: “Îmi neglijez deseori sănătatea”

Obișnuit să călătorească foarte des, fie în interes de serviciu, fie pentru a se relaxa, de această dată, Cătălin Botezatu a fost pus în situația de a-și amâna o deplasare. Deși nu a dat detalii despre problema de sănătate cu care s-a confruntat, designerul a explicat că nu a fost vorba despre un simplu control de rutină, ci că a fost nevoie de mai multe analize, motiv pentru care a rămas internat în spital.

“Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o “escală” la spital. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore. Fără ajutorul domnului Conf. Dr. Gîngu Constantin, medic primar urolog, ar fi trebuit să anulez totul. Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism – toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare. Va pup și va doresc o zi frumoasa!”, a scris Cătălin Botezatu pe facebook.

După ce a anunțat că s-a confruntat cu probleme de sănătate, Cătălin Botezatu a revenit cu o nouă postare, aflându-se deja în avion, semn că starea acestuia s-a îmbunătățit rapid.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Cătălin Botezatu.

Foto: facebook

Citește și:

Iată ce scrie în adevăratul bilet de adio pe care l-a lăsat Mădălina Manole

Cum a primit Anamaria Ferentz vestea decesului fostului ei soț Marcel Toader

Emmanuel și Brigitte Macron, întâlnire cu președintele rus Vladimir Putin, în Franța

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete