Kim Kardashian spulberă milioane pe cadourile de Crăciun

Kim Kardashian spulberă milioane pe cadourile de Crăciun

După un an intens și greu pentru întreaga lume, fiecare dintre noi vom încerca să îl încheiem cu pace, liniște și cu sănătate. La fel și vedetele de peste ocean se pregătesc, însă mai mult de atât, ele investesc și o întreagă avere pentru a-i face fericiți pe cei dragi.

Kim Kardashian este una dintre ele. Aceasta se pare că vrea să facă din Crăciunul 2020 unul memorabil, iar o sursă din anturajul familiei susține că aceasta intenționează să le facă celor patru copii și soțului ei, Kanye West, cadouri extrem de valoroase.

Deși pandemia de coronavirus a afectat întreaga planetă și mulți oameni și-au pierdut veniturile, afacerile sau locul de muncă, Kim și Kanye nu vor ezita să nu cumpere produse exclusiviste pentru copiii lor: bijuterii, mașini electrice sau ceasuri făcute la comandă.

„Anul acesta vor umple ciorapii copiilor cu bijuterii și obiecte în valoare de sute de mii de dolari. Vor primi ponei și mașini electrice, ceasuri făcute la comandă și cele mai noi jucării indispensabile', a declarat o prietenă de familie, potrivit Mirror.

Citește revista Avantaje ediția de decembrie aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Pentru că Sărbătoarea Crăciunului înseamnă bucuria de a dărui celor mici, dar și celor mari, Kanye West vrea să îi cumpere soției sale o insulă privată.

„Kanye caută să îi cumpere lui Kim propria insulă privată și are un șir de proprietăți și alte surprize, plus că plătesc cea mai mare parte a petrecerii de Crăciun a familiei Kardashian. Fiecare le-a spus asistenților lor personali să facă asta prioritatea lor principală', a mai spus sursa.

Nici familia extinsă nu va fi uitată de cei doi, care plănuiesc să le cumpere „mașini de lux și vacanțe de lux'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro