Actrița Ileana Stana-Ionescu trece prin clipe cumplite: „Stă în pat și în fotoliu, atât”

Actrița Ileana Stana-Ionescu trece prin clipe cumplite: „Stă în pat și în fotoliu, atât”

Acum doi ani, Ileana Stana-Ionescu s-a retras din lumea teatrului și a cinematografiei românești după o carieră de peste 60 de ani. Ea locuiește împreună cu soțul ei, Andrei Ionescu într-o vilă din nordul Bucureștiului.

Actrița, în vârstă de 84 de ani, se deplasează destul de greu și nu iese din casă, stând mai mult în pat sau în fotoliu.

„Stă în pat și în fotoliu, atât. Este ajutată de soț și de o femeie care vine să le facă mâncare și curățenie. Dacă face câțiva pași prin casă, obosește foarte tare și nu mai poate respira. Nu mai iese din casă aproape deloc. Nu are o boală gravă, ci pur și simplu are o bătrânețe mai grea. Soțul ei îi pune casete cu filme vechi românești, se mai uită și la știri, la politică', ar fi declarat surse din apropierea actriței pentru impact.ro.

Citește revista Avantaje ediția de decembrie aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Ileana Stana-Ionescu este împreună cu soțul ei de aproape 70 de ani. Cei doi se înțeleg bine și sunt fericiți. Cu toate acestea, actrița suferă după fiul lor care este medic în Statele Unite ale Americii și se văd doar de două ori pe an.

„O dată pe an vine băiatul şi o dată mergem noi. Când vorbim la telefon și ne facem declarații, totul e perfect. Dar simt nevoia atingerii lui', a declarat Ileana Stana-Ionescu acum ceva timp.

Anul trecut, octogenara a fost omagiată cu „Premiul pentru Întreaga Carieră' în cadrul celei de-a 13-a ediții a Galei Premiilor Gopo.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete