Keanu Reeves și Alexandra Grant, sărut pătimaș în fața fanilor numeroși

Keanu Reeves, starul de succes de la Hollywood, care a ieșit oficial de pe piață, este cunoscut pentru modul său de a-și ține viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, actorul a ținut recent prima pagină a ziarelor după ce s-a îmbrățișat în public cu iubita sa, Alexandra Grant, în Los Angeles, la sfârșitul săptămânii trecute. Ieșirea lor neobișnuit de fierbinte a fost un eveniment semnificativ pentru fanii care au fost curioși de ceva timp în legătură cu relația cuplului.

Actorul și iubita lui, care sunt împreună de mai mulți ani, și-au făcut o intrare în forță la Gala Muzeului de Artă Contemporană. Îmbrăcați în ținute formale, cuplul a arătat uimitor în timp ce au pozat pe covorul roșu. Cu toate acestea, ceea ce a atras atenția tuturor a fost rara manifestare publică de afecțiune dintre cei doi. Au fost văzuți ținându-se de mână, îmbrățișându-se și sărutând-se, ceea ce i-a lăsat pe fani înmărmuriți.

Relația cuplului a fost un subiect de interes pentru fani de ceva vreme, având în vedere că Reeves preferă să-și țină viața privată departe de ochii publicului. Alexandra Grant, artistă și filantroapă, a fost văzută însoțindu-l pe Reeves la mai multe evenimente, dar cuplul nu a fost văzut niciodată până acum având gesturi romantice.

În ciuda încercărilor lor de a-și păstra relația privată, Keanu Reeves și Alexandra Grant au oferit în sfârșit fanilor o imagine a vieții lor amoroase. Apariția cuplului la Gala Muzeului de Artă Contemporană din Los Angeles a stârnit curiozitatea fanilor, care așteaptă cu nerăbdare mai multe detalii despre relația lor.

Rina Sawayama, colega lui Reeves în John Wick, a oferit recent câteva detalii despre ce sunt Keanu și Alexandra ca și cuplu. Sawayama a avut ocazia să stea cu ei într-un cadru ocazional și a avut numai lucruri minunate de spus despre experiența ei.

„Sunt minunați… Frumoși, frumoși ca și cuplu, oameni frumoși… Sunt doar foarte normali, sincer. Mi s-a părut foarte natural și pur și simplu uman”, a declarat Ria Sawayama, potrivit Bright Side.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete