Keanu Reeves „fură” recuzita emblematică din filmele sale. Ce a păstrat din „The Matrix”?

Recuzita este esențială pentru povestea unui film și poate deveni uneori foarte valoroasă, așa că studiourile de film încearcă, în general, să o păstreze. Cu toate acestea, actorii care folosesc aceste elemente de recuzită nu iau în considerare, în mod normal, valoarea lor monetară, ci le doresc ca amintire sau ca amintire a interpretării personajului lor. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, Keanu Reeves a dezvăluit că posedă o amintire fantastică din rolul său din Matrix.

Când a fost întrebat dacă a “furat” vreodată ceva de pe platourile de filmare, Reeves a precizat că nu a furat nimic, dar a păstrat unele obiecte, cum ar fi ceasul și verigheta din John Wick, o sabie din 47 Ronin și prima pilulă roșie din The Matrix din 1999. Reeves a dezvăluit că soții Wachowski, care au fost scenariștii-regizori ai filmelor, i-au oferit recuzita emblematică.

Într-una dintre cele mai memorabile scene ale filmului, Morpheus, interpretat de Laurence Fishburne, îi prezintă lui Neo, interpretat de Keanu Reeves, posibilitatea de a alege între o pastilă roșie și una albastră. Luând pastila roșie, Neo ar putea vedea adevărul, după cum spune Morpheus, și alege să urmeze “gaura iepurelui”. În schimb, pilula albastră i-ar permite să se întoarcă la realitatea sa normală și să trăiască liniștit.

The Matrix Resurrections, cel mai recent film din franciza The Matrix, a fost lansat în 2021, după filmul original și 2 continuări: The Matrix Reloaded și The Matrix Revolutions. Când a fost întrebat dacă ar juca într-un alt film Matrix, starul a declarat că ar fi dispus să revină pentru a cincea oară asupra rolului său dacă ar fi implicate persoanele potrivite și dacă s-ar ivi ocazia.

Într-adevăr, în timpul unei apariții din decembrie 2021 la un podcast cu Carrie-Ann Moss, colega sa de platou din Matrix, Reeves a dezvăluit deja că ar fi interesat să se întoarcă la franciza de mare succes, dar numai dacă regizoarea Lana Wachowski ar fi la cârma filmului încă o dată. Actorul s-a arătat nerăbdător să participe, spunând: “Dacă mă invită din nou, mă bag”, scrie Bright Side.

În ciuda dorinței sale de a se întoarce la franciza Matrix, starul se îndoiește că un alt film este de așteptat să aibă loc. El a declarat că, dacă ar trebui să ghicească, crede că regizoarea Lana Wachowski nu va face un alt film. Cu toate acestea, Reeves și colega sa de rol din film, actrița canadiană Carrie-Ann Moss, și-au exprimat dorința de a participa. Moss a precizat că au avut îndoieli similare cu privire la cel mai recent film, dar au revenit totuși pentru el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete