Katherine Heigl, motivul pentru care s-a retras de la Hollywood

Katherine Heigl, actrița cunoscută pentru rolurile sale din filme și televiziune, este căsătorită cu muzicianul Josh Kelley de peste un deceniu. Au 3 copii, dintre care 2 au fost adoptați, iar soții Heigl au părăsit recent pentru totdeauna agitația de la Hollywood, fără a avea planuri de întoarcere.

La 6 luni după ce Heigl l-a cunoscut pe viitorul ei soț, muzicianul Josh Kelley, i-a spus că întemeierea unei familii cu gândul la adopție era o aspirație nenegociabilă pentru ea și, din fericire, el a fost de acord. Adopția a fost o parte importantă din viața lui Heigl.

„Și eu m-am născut așa și am vrut ca familia mea să semene cu cea din care am venit”, a împărtășit actrița, scrie Bright Side.

Părinții actriței au adoptat-o pe sora ei mai mare, Meg, din Coreea de Sud. Inspirați de aceasta, în 2009, Heigl și soțul ei au adoptat-o pe prima lor fiică, Naleigh, care s-a născut în Coreea de Sud, când avea 9 luni. Câțiva ani mai târziu, au adoptat-o pe Adalaide, imediat după naștere, în Louisiana. La 5 ani distanță, Heigl a rămas însărcinată pentru prima dată, iar cuplul l-a primit în viața lor pe Joshua.

„De multe ori mă trezeam că mă întorceam acasă supărată și frustrată că am ratat totul cu copilul meu în ziua respectivă. Simțeam că prioritățile mele erau date peste cap.” Ea prețuia cel mai mult momentele liniștite în care stătea acasă cu ei.

Katherine Heigl6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Mama a 3 copii a vorbit despre provocările pe care le presupune echilibrarea carierei cu maternitatea. Nu i-a fost teamă să spună: „Am ajuns să am un atac de anxietate în toată regula și am avut probleme cu spatele de două ori din cauza stresului. Oamenii îți vor spune cât de greu este, dar nu ai nicio idee până nu experimentezi”.

„Nu știam cum să-mi cresc copiii în L.A.', motiv pentru care s-au mutat la o fermă din afara statului Utah. Acest lucru îi permite să se ocupe mai mult de activitățile copiilor ei și de prieteni. De asemenea, ea și Kelley se bucură de o viață mai liniștită în afara Los Angeles-ului, înconjurați de 8 câini, 3 pisici, găini, capre și cai.

Adalaide, Joshua și Naleigh se bucură să petreacă timp lângă râu, să arunce pietre și să hrănească găinile. Katherine Heigl adoră să locuiască în Utah, departe de zgomotul vieții de oraș, se bucură de bunătatea oamenilor săi și de confortul unei navete ușoare din Los Angeles, fără problemele de trafic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete