Kate Winslet, gest incredibil pentru o mamă care se luptă să-ți țină fiica în viață: „Am crezut că nici măcar nu este real”

Kate Winslet a donat o sumă fabuloasă unei mame care se confruntă cu o factură energetică foarte mare pentru a-și ține în viață fiica bolnavă de paralizie cerebrală, conectată la aparate.

Carolynne Hunter, din Tillicoultry, Scoția, a fost avertizată de Consiliul Clackmannanshire că factura sa ar putea crește de la 6.500 de lire sterline la 17.000 de lire sterline anul viitor. Fiica ei, Freya, în vârstă de 12 ani, suferă de paralizie cerebrală severă și depinde de aparatul de oxigen pentru probleme respiratorii cronice.

Biata mamă a declarat că a fost copleșită când actrița din Titanic, în vârstă de 47 de ani, a intervenit după ce a auzit lupta lor prezentată la BBC Scoția. Kate Winslet a donat 17.000 de lire sterline pe pagina GoFundMe a familiei și a contactat-o pe Carolynne Hunter pentru a le ura succes.

„Viața noastră ca familie a fost foarte traumatizantă și pur și simplu mă simt terminată în acest moment al vieții mele. Când am auzit de bani, am izbucnit în lacrimi. Am crezut că nici măcar nu este real. Încă mă mai gândesc Oare e adevărat?', a declarat Carolynne Hunter, potrivit Daily Mail.

Familia Hunters locuiește într-o casă mare din Tillicoultry, care nu este eficientă din punct de vedere energetic, însă există spațiu pentru echipamentul fiicei sale. În prezent, îi costă 6.500 de lire sterline pe an pentru a face să funcționeze echipamentul și pentru a încălzi casa, dar femeia a spus că a oprit încălzirea în majoritatea camerelor pentru a economisi bani.

Deși lucrează cu normă întreagă pe un salariu modest, ea nu primește același sprijin ca cei cu venituri mici. Femeia se teme, de asemenea, că posibilele întreruperi de energie electrică în timpul iernii, în cazul unei aprovizionări reduse cu gaz, ca urmare a războiului Rusiei din Ucraina, ar putea pune în pericol îngrijirea Freyei.

Generozitatea extraordinară a celebrei actrițe înseamnă că familia va putea începe anul viitor știind că își poate permite suportul vital de care Freya are nevoie cu disperare. Vedeta a luat legătura cu familia pentru a le ura succes.

Potrivit sursei citată mai sus, Kate Winslet, care locuiește într-o zonă liniștită din West Sussex, are o avere estimată la aproximativ 50 de milioane de lire sterline. Ea s-a căsătorit cu Edward Abel Smith, un nepot al magnatului Richard Branson, în 2012. Cuplul are un copil împreună, Bear Blaze, care s-a născut în 2013.

Vedeta mai are alți doi copii din căsnicii anterioare. Cea mai mare dintre ei, Mia, s-a născut în 2000, în timpul primei sale căsătorii, cu regizorul Jim Threapleton. Ea a mai avut un copil, Joe, în 2003, cu cel de-al doilea soț, regizorul de film Sam Mendes.

Kate Winslet face parte dintr-o organizație caritabilă, Family Haven, înființată pentru a ajuta familiile defavorizate și vulnerabile din Gloucestershire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete