Kate Middleton se simte „rănită și trădată” de prințul Harry și de Meghan Markle

Atât prințul William, cât și Kate Middleton se confruntă în continuare cu consecințele căsătoriei lui Harry cu Meghan Markle.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că prințul Harry nu este în relații bune cu cumnata sa.

„William nu are de gând să dea versiunea sa sau să se răzbune deschis. Rămâne demn și își vede de treabă. Kate Middleton se simte rănită și trădată de faptul că Harry i-ar face și ei așa ceva, mai ales că cei doi erau atât de apropiați”, a declarat sursa pentru Us Weekly.

Publicația mai sus amintită a relatat anterior că serialul de șase episoade al lui Harry și Meghan Markle „este ca un ghimpe” în coasta prințului de Wales.

„Este dezamăgit de Harry pentru că și-a pus familia într-o lumină proastă. William spera că vor putea merge mai departe după interviul de la CBS (în martie 2021), dar faptul că Harry și-a scos la iveală rufele murdare nu a făcut decât să accentueze conflictul dintre cei doi frați și a dus la un pas înapoi”, a mai spus insiderul, pentru sursa citată.

Harry și Meghan au vorbit despre începutul relației, despre nunta lor, decizia lor de a nu mai lucra ca membri de rang înalt ai familiei regale și consecințele ieșirii lor din scenă. Prima mențiune despre William și Kate Middleton, ambii în vârstă de 40 de ani, a venit atunci când Meghan, în vârstă de 41 de ani, a discutat despre diferențele dintre culturile britanică și americană.

„Prima dată când i-am întâlnit pe William și Kate a fost la o cină. Îmi amintesc că eram în blugi rupți și eram desculță. Eram o persoană care îmbrățișează apropiații. Întotdeauna am fost așa. Nu mi-am dat seama că este foarte strident pentru mulți britanici. Cred că am început să înțeleg foarte repede că formalitatea din exterior se transpune și în interior, că există un mod de a fi orientat în față, iar apoi închizi ușa și spui: Oh, bine, bine, acum mă pot relaxa, dar acea formalitate se transpune în ambele părți, iar asta a fost surprinzător pentru mine”, a declarat Meghan Markle.

Cuplul a continuat să amintească de rasismul cu care soția prințului Harry s-a confruntat în presa britanică și l-a acuzat pe William că a semnat pentru ca asistentul Jason Knauf să se implice voluntar într-unul dintre procesele intentate de fosta actriță împotriva Daily Mail. William încă nu a comentat public situația, în timp ce fostul secretar de comunicare a negat acuzațiile.

Actualul prinț de Wales a fost, de asemenea, menționat când Harry, în vârstă de 38 de ani, a rememorat întâlnirea tensionată dintre frați și tatăl lor, regele Charles, cu privire la plecarea soților Sussex.

„A fost terifiant să îl văd pe fratele meu țipând și urlând la mine, iar pe tatăl meu spunând lucruri care pur și simplu nu erau adevărate, iar bunica mea (Regina Elisabeta a II-a0 stând liniștită acolo și asimilând totul”, a spus Harry în cadrul celui de-al doilea episod, care a apărut pe 15 decembrie.

El a adăugat că William, primul în linia de succesiune la tron, este mai probabil să fie și el de partea The Firm.

„Vreau să spun că cea mai tristă parte a fost această prăpastie creată între mine și fratele meu, astfel încât el este acum de partea instituției. O parte din asta, înțeleg. Asta e moștenirea lui. Așa că, într-o oarecare măsură, este deja înrădăcinat în el faptul că o parte din responsabilitatea lui este supraviețuirea și continuarea acestei instituții”, a explicat Harry. “”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete