Fiicele lui Sylvester Stallone au crescut și arată incredibil

Sylvester Stallone este cunoscut pentru rolurile lui eroice din Rocky și Rambo. În prezent, moștenirea lui continuă, întrucât joacă rolul eroului pentru trei oameni importanți din viața sa – cele trei fiice ale sale.

Fiicele sale luminează totul în jurul lor cu strălucire și farmec. Charisma este cheia în familia lor, iar fiicele lui Sylvester sunt cu siguranță fermecătoare pentru generația demnă de Instagram.

Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 18 ani sunt de mult familiarizate cu lumina reflectoarelor, iar acum, de când au crescut pozatul a devenit o aventură de familie. Surorile Stallone duc o viață de lux, știu să facă o impresie bună în fața camerei, dar și să-și petreacă timp de calitate alături de tatăl lor, Sylvester.

Obișnuit să își petreacă vacanțele pe Coasta de Azur, Sylvester Stallone a ales ca pe timpul pandemiei să rămână în siguranță, astfel că singurele ieșiri ale lui împreună cu familia sa au fost pe plaja din fața casei lor din Los Angeles.

Actorul în vârstă de 74 de ani și-a luat soția și cele trei fete și au ieșit în larg cu vaporașul. A postat pe Instagram o fotografie alături de ele și a mărturisit cât de fericit este când are în preajmă asemenea frumuseți (vezi galerie foto).

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete