Kate Middleton este „jignită” de afirmațiile lui Meghan Markle

Kate Middleton este „jignită” de afirmațiile lui Meghan Markle

Kate Middleton a susținut că este „jignitor' faptul că a apărut din nou în atenția publicului momentul în care a făcut-o pe Meghan Markle să plângă, pentru că este „foarte atentă la modul în care îi tratează pe ceilalți' pentru a nu declanșa zvonuri defăimătoare, susține expertul regal, Katie Nicholl.

Anterior, se credea că Meghan o făcuse pe Kate să plângă din cauza unei situații legate de rochiile domnișoarelor de onoare, dar în timpul interviului, ducesa de Sussex a menționat că soția lui William și-a cerut scuze, ba chiar i-a adus și flori.

„Kate nu a dorit niciodată să apară în presă vreo speculație referitoare la situația de atunci cu Meghan, așa că, pentru ea, ce se întâmplă acum este foarte greu acceptat', a explicat Katie Nicholl, pentru OK! Magazine.

Expertul regal a adăugat că există „diferite versiuni' ale poveștii și a susținut că prințul Harry și Meghan Markle știu că Ducesa de Cambridge „nu va oferi un răspuns'.

„Din câte am auzit, există diferite versiuni ale poveștii cu domnișoarele de onoare, nu doar cea despre care a discutat Meghan. Kate a simțit că totul a fost triat, așa că a readuce acest incident în discuție a fost jignitor. Kate nu este în măsură să răspundă, iar Meghan și Harry știu asta', a declarat expertul regal publicației.

Kate Middleton a fost profund „întristată, dezamăgită și rănită' în urma interviului total al lui Meghan Markle și prințului Harry cu Oprah Winfrey, a mai adăugat Katie Nicholl.

Au fost câteva zile „foarte grele' pentru Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, care a mers cu prințul William, în vârstă de 38 de ani la o Școală din estul Londrei – primul lor angajament regal de când Kate a fost acuzată de Meghan că a făcut-o să plângă.

„Au fost câteva zile foarte grele pentru Kate, dar s-a prezentat și și-a îndeplinit îndatoririle regale. Oamenii au observat că ea era necăjită și supusă. În spatele ușilor închise a fost întristată, dezamăgită și rănită', a continuat expertul regal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete