Mirabela Dauer, 58 de ani de carieră și o pensie incredibilă

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața a dezvăluit ceea ce publicul nu știa despre ea și despre problemele pe care le-a întâmpinat din punct de vedere financiar.

Invitată în emisiunea moderată de Cristi Brancu, Mirabela Dauer a ezitat să răspundă unei întrebări incomode. Este vorba despre pensia pe care o încasează lunar de la stat după 58 de ani de carieră.

„Sunt un om normal la cap și drămuit, pentru că toată viața mea am fost nevoită să am singură grijă de mine. În această perioadă am fost foarte, foarte drămuită și îi mulțumesc Lui Dumnezeu, că a avut grijă de mine', a mărturisit artista în emisiunea Exclusiv VIP.

Cu toate acestea, cântăreața a dezvăluit până la urmă că are o pensie de 1300 de lei, iar în perioada guvernului Ponta, artiștii au primit și o pensie de merit.

„Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul. Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc', a spus Mirabela Dauer, potrivit Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete