Motivul pentru care Meghan Markle poartă doar rochii roz. De ce alege de fiecare dată această culoare?

De când a devenit ducesă de Sussex și a început să participe la evenimentele oficiale ale familiei regale britanice, Meghan Markle și-a schimbat stilul vestimentar, iar la o scurtă analiză se poate observa că a optat doar pentru ținute roz. Experții în domeniu sunt de părere că alegerea culorii nu este deloc întâmplătoare, ci că în spatele acesteia este un motiv foarte serios.

Dacă înainte stilul ei era unul casual, iar blugii, cămășile vaporoase, gențile voluminoase și rochiile negre nu îi lipseau din garderobă, după nunta regală, Meghan Markle și-a schimbat preferințele în materie de vestimentație. Pentru că trebuie să respecte eticheta regală, Meghan Markle are grijă să asorteze la fiecare ținută câte o pălărie, gențile voluminoase au fost înlocuite cu cele plic, iar rochiile sunt alese astfel încât să impună o anumită eleganță.

Motivul pentru care Meghan Markle poartă doar rochii roz

Cu toate că există anumite reguli referitoare la ținutele pe care femeile din familia regală trebuie să le poarte, nu există restricții atunci când vine vorba despre culori, iar regina Elisabeta a II-a este cel mai bun exemplu, ținutele sale în culori puternice devenind un adevărat simbol.

La aproape toate aparițiile publice de până acum, Meghan Markle a îmbrăcat rochii în diferite tonuri de roz, iar Karen Haller, specialistă în psihologia culorilor, a explicat care este motivul. Rozul este o culoare care poate induce o stare de liniște, de relaxare și poate calma sistemul nervos, potrivit thesun.co.uk.

Karen Haller este de părere că Meghan Markle optează pentru ținute colorate în roz tocmai pentru a se simți mult mai confortabil în timpul evenimentelor oficiale, având în vedere că acestea implică o responsabilitate mare din partea ei și se pot transforma într-un factor de stres. În plus, această culoare arată într-un mod indirect ce se petrece în sufletul ducesei de Sussex, aceasta fiind îndrăgostită și lăsând ca acest lucru să poată fi observat cu ușurință de cei din jur.

O a treia explicație a ținutelor în diferite nuanțe de roz este că Meghan Markle nu își dorește să o eclipseze pe regina Elisabeta a II-a atunci când se află în prezența ei, arătându-și astfel respectul pe care îl are pentru aceasta.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce face Stela Enache pentru a se menține în formă? La 68 de ani, cântăreața are un tonus de invidiat

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de o surpriză uriașă: „Nu am cuvinte…'

Teo Trandafir, așa cum puțini au avut ocazia s-o cunoască. Galerie foto excepțională

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete