Kate Middleton, dezvăluiri despre întrebarea sfâșietoare pe care i-a pus-o Prințul Louis

Kate Middleton, noua prințesă de Wales, i-a spus guvernatorului general al Australiei, David Hurley, sâmbătă, la Palatul Buckingham, că fiul ei cel mic, prințul Louis, își pune multe întrebări după moartea străbunicii sale.

Prințesa de Wales a dezvăluit întrebarea sfâșietoare pe care prințul Louis i-a adresat-o după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Copiii mai mari ai lui Kate, prințul George și prințesa Charlotte, vor participa astăzi la funeraliile de stat ale reginei la Westminster Abbey. Ei vor merge în procesiune în spatele sicriului ei în timpul slujbei.

Louis, în vârstă de patru ani, nu va participa alături de frații săi mai mari și de părinți din cauza vârstei sale fragede. Kate Middleton i-a spus guvernatorului general al Australiei, David Hurley, că fiul ei cel mic a pus o mulțime de întrebări după moartea monarhului. David Hurley s-a întâlnit cu Kate și cu alți membri ai familiei regale sâmbătă la Palatul Buckingham, în timpul unui prânz pentru guvernatorii generali din Commonwealth.

Iar într-un clip difuzat pe canalul australian Channel 9 News spunea că Prințesa de Wales a dezvăluit că cei doi copii mai mari încep să înțeleagă pierderea bunicii lor și semnificația ei.

Dar când a venit vorba de Louis, Hurley a dezvăluit: „Cel mai mic pune acum întrebări de genul: Crezi că mai putem juca aceste jocuri când mergem la Balmoral și alte lucruri de genul ăsta, pentru că ea nu va fi acolo?, scrie Daily Mirror.

Kate Middleton a dezvăluit și cuvintele emoționante ale lui Louis după ce i-a spus că străbunica lui a murit în urmă cu 11 zile. În timpul unei plimbări cu prințul William, prințul Harry și Meghan Markle în Windsor, Banita Ranow, în vârstă de 28 de ani, a spus că a auzit-o pe Kate spunându-le copiilor de lângă ea: „Louis a spus că cel puțin bunica este cu străbunicul acum”.

Participarea lui George, în vârstă de nouă ani, și a lui Charlotte, în vârstă de șapte ani, la înmormântarea de astăzi a reginei, vine după ce părinții lor s-au gândit mult și serios dacă să-i aducă la ceremonie și au discutat cu amândoi împreună înainte de a lua o decizie colectivă.

Copiii prințului și prințesei de Wales nu au fost încă văzuți în public de când a fost anunțat decesul reginei, la 8 septembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete