Ce riscă Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, dacă se întoarce la Moscova?

Războiul continuă în Ucraina, iar Vladimir Putin pare de neînduplecat. Cu toate acestea, se pare că o singură persoană ar putea să-l convingă pe liderul rus să-și retragă armata. Aceasta este Alina Kabaeva, iubita președintelui Rusiei.

Alina Kabaeva, fost gimnastă olimpică, se află în Eveția, iar prietenii săi i-ar fi cerut să se întoarcă la Moscova pentru a-l convinge pe liderul rus să pună capăt războiului. Aceasta este oricum în pericol de a fi expulzată din țara care până acum era neutră.

„Prietenele Alinei o imploră să zboare la Putin și să-l convingă să pună capăt războiului. Se pare că nu ascultă pe nimeni, dar poate că ar putea să o asculte pe ea. Putin este înconjurat de mai multe filtre de securitate. Alina spune că nu știe dacă poate ajunge la el, și chiar dacă o face, nu știe dacă va putea să iasă din nou pentru a fi cu copiii lor', a declarat o sursă pentru Page Six.

La începutul războiului din Ucraina s-a aflat că iubita președintelui ar fi ascunsă împreună cu cei patru copii ai lui Putin în Elveția. Aceștia stau într-o cabană privată de lux deținută de un loial lui Putin, lângă granița cu Franța. Deși au apărut numeroase zvonuri legate de minori, cei doi nu au confirmat niciodată existența lor.

Copiii s-ar fi născut în Elveția și toți au pașapoarte elvețiene, potrivit unei surse, care ne spune că Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, se crede că deține pașapoarte sub mai multe nume și naționalități diferite.

În ultima perioadă, peste 50.000 de oameni au cerut ca Alina Kabaeva și copiii lor să fie expulzați din Elveția, pe fondul acțiunilor lui Putin. Cetățenii Ucrainei, Rusiei și Belarusului au făcut apel la Confederația Elvețiană cu o petiție intitulată „Adu-i împreună pe Eva Braun cu Führerul ei', asemănând-o pe Kabaeva cu soția lui Hitler, Braun, pe Change.org.

„Ea este soția dictatorului delirant și a criminalului de război care a atacat Ucraina în ultimele săptămâni. Pentru prima dată în istoria modernă, țara dumneavoastră și-a încălcat neutralitatea, ceea ce nici măcar nu a făcut față de Germania nazistă în secolul al XX-lea, și s-a alăturat sancțiunilor împotriva lui Putin și a împrejurimilor sale. Și acum amanta lui preferată cu copiii ei se ascund în granițele statului tău!

Vrem să vă reamintim că Alina Kabaeva nu este doar o femeie care s-a pătat cu o asociere cu dictatorul rus, ci și o criminală împotriva umanității. În special, ea s-a numărat printre inițiatorii proiectului de lege, care în Rusia a fost numită „legea ticăloșilor' sau „legea lui Dima Yakovlev', scrie în petiție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete