Kate, apreciată de stiliști, într-o rochie superbă de vară

Rochia lui Kate Middleton

Kate Middleton a ales să poartă o rochie superbă de vară la inaugurarea grădinii Back to Nature. Invitată de onoare, Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a, a pășit curioasă pe aleile aranjate cu grijă de Kate și cei trei peisagiști implicați în proiect, remarcând totuși că… “e mult prea aranjat și curat aici…”

Rochie Erdem

Rochia Erdem de pe site-ul cu același nume a fost accesorizată cu o pereche de espadrile cu platformă ortopedică din pânză și cercei cu diamante și perle. Toată lumea, însă, a observat că rochia a fost ajustată și scurtată după talia, înălțimea și silueta Ducesei de Cambridge.

Puțin înainte de sosirea Reginei, paparazzi au fotografiat-o în timp ce, cu mișcări nervoase și precipitate, strângea frunzele uscate de pe alei și resturile de plante. Pentru că nu avea unde să le arunce Ducesa de Cambridge a luat hotărârea de a le băga în geantă. Se pare că gestul ei de a face curățenie nu a fost pe placul Reginei… aceasta remarcând imediat aerul superficial și mult prea curat al grădinii.

Specialiștii experți în imagine au spus că look-ul ales de Kate Middleton este demn de o ducesă pentru o astfel de ocazie. În plus, încep să se vadă cei 8 ani de evenimente și dineuri regale la care aceasta a participat. A învățat să nu ofenseze audiența invitată cu o vestimentație mult prea high-class, dar nici nu a dat vreodată impresia că habar n-are ce poartă.

Nostalgicii s-au grăbit chiar să afirme că pe rochia superbă de vară se observă imprimeurile cu flori de nu-mă-uita, preferatele Prințesei Diana.

Foto: Hepta

Citește și:

Cum o alintă Prințul William pe Prințesa Charlotte. Numele de alint are sonoritate franțuzească

Denise Rifai ar putea fi o prințesă orientală

Cele mai spectaculoase ținute la Viva! Party 2019

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete