Justin Bieber: Bodyguarzii îi verificau pulsul în mijlocul nopții din cauza consumului de droguri

Justin Bieber: Bodyguarzii îi verificau pulsul în mijlocul nopții din cauza consumului de droguri

Justin Bieber a vorbit deschis despre o perioadă întunecată din viața sa. Cântărețul „Peaches', în vârstă de 27 de ani, a fost sincer în legătură cu consumul său de droguri din trecut în numărul din mai al revistei GQ, dezvăluind că ajunsese atât de rău încât agenții de securitate se strecurau în dormitorul lui în mijlocul nopții și îi verificau pulsul pentru a vedea dacă era încă în viață.

„Era un sentiment de a lua mai mult. Deși aveam succes, eu tot trist eram și mă durea. Și încă mai am aceste probleme nerezolvate. Și am crezut că tot succesul va aduce lucruri bune în viața mea. Pentru mine, medicamentele erau un agent amorțitor pentru a continua să treacă. Îmi pierdusem controlul asupra viziunii mele pentru carieră', și-a amintit el.

„În această industrie, sunt oameni care, din păcate, prădează nesiguranțele oamenilor și le folosesc în beneficiul lor. Și atunci când se întâmplă asta, evident că te enervează. Și atunci ești acest tânăr furios care a avut aceste vise mari, iar apoi lumea doar te epuizează și te transformă în această persoană care nu vrei să fii. Și apoi te trezești într-o zi și relațiile tale sunt f*** și ești nefericit și, deși ai tot acest succes, ești la fel: Ei bine, la ce merită asta dacă mă simt încă gol în interior?', a continuat vedeta pop.

Pentru Bieber, soția Hailey Baldwin a jucat un rol extrem de important în realinierea concentrării sale deși, desigur, „primul lor an de căsătorie a fost cu adevărat dur, pentru că s-a întors mult la traumă'.

„A fost doar o lipsă de încredere. Au fost lucruri pe care nu vrei să le recunoști persoanei cu care ești, pentru că este înfricoșător. Nu vrei să o sperii', și-a amintit Bieber.

Justin Bieber și Hailey Baldwin

Bieber și Baldwin s-au căsătorit în septembrie 2018 și au găzduit ceremonia de nuntă un an mai târziu. Privind la căsătoria lor, vedeta pop suține că mariajul le creează momente frumoase de cuplu, de familie, construind amintiri.

„Înainte, nu aveam asta de așteptat cu nerăbdare în viața mea. Viața mea de familist a fost instabilă. Nu am avut pe cine să iubesc', a declarat el.

În interviul său cu GQ, Bieber a recunoscut că ceea ce l-a ajutat să facă față luptelor sale a fost credința.

„Au fost momente în care pur și simplu îmi spuneam: ‘Doamne, dacă ești real, am nevoie să mă ajuți, pentru că nu pot face asta de unul singur. Ca, mă lupt atât de tare. Fiecare decizie o iau din propriul ego egoist. Ce vrei de la mine? Ai pus toate aceste dorințe în inima mea ca eu să cânt și să fac muzică – de unde vin acestea?De ce este asta în inima mea? Ce rost are? Ce rost are totul? Ce rost are să fiu pe această planetă?’' a mărturisit Bieber.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete