Julie Mayaya, una dintre câștigătoarele de la “Vocea României”, și-a lansat primul EP din carieră! Artista a reușit să-și surprindă fanii cu ținuta adoptată

Julie Mayaya, una dintre câștigătoarele de la Vocea României', a pregătit cu mari emoții lansarea primului său EP din carieră. Artista s-a pregătit ca la carte, și nu doar cântarea 100% live a atras atenția invitaților!

Ea  a ales pentru acest eveniment un outfit cu care și-a uimit fanii și prietenii! Julie a adoptat stilul punk-glam și a optat pentru o rochie neagră, din dantelă, decupată, care i-a lăsat la vedere picioarele bine lucrate. Și-a acoperit fața cu un accesoriu cu franjuri și a avut un make-up tribal, cu influențe africane. O idee inedită care i-a aparținut atât ei cât și make-up artistului Anca Potop.

Julie Mayaya, una dintre câștigătoarele de la Vocea României', și-a surprins fanii prin ținuta adoptată

Ce spune artista despre outfitul ales pentru ziua cea mare: Am avut mari emoții la evenimentul de lansare a primului meu EP din carieră! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și mi-au fost alături. Sper că le-a plăcut ce au văzut și auzit! Știu că outfitul meu a făcut senzație, de aceea țin să îi mulțumesc pentru ținută lui Eli Adam. Am optat pentru stilul punk-glam și am vrut să păstrez puțin misterul atunci când mi-am acoperit fața cu un accesoriu inedit! Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor!', spune Julie Mayaya.

Acest EP-ul corespunde cu regăsirea ei ca artist, din punct de vedere compozițional, 4 dintre producțiile prezente pe EP aparținându-i în totalitate, în ceea ce privește liniile melodice și versurile. Genul muzical pe care îl abordează este blues cu influențe rock, funk și pop, fiind un material gândit să poată fi expus live 100%, Julie Mayaya fiind un live performer.

Tot materialul discografic este pregătit alături de Marius Pop și Jean Piloiu la Rootz Studio. Parte a EP-ului cu același nume, piesa Haters' este prima piesă lansată de Julie Mayaya care, de altfel, marchează momentul descoperirii sale pe parte compozițională.

Horia Brenciu nu a lipsit de la lansarea lui Julie Mayaya, antrenorul de la Vocea Romaniei urmarindu-i cu mare atenție prestația artistică. Printre invitați s-au aflat mulți prieteni ai artistei, care au felicitat-o și i-au fost alături într-o seară specială din cariera ei de artist.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete