Josh Hartnett și Tamsin Egerton au devenit părinți pentru a treia oară

Josh Hartnett și Tamsin Egerton au devenit părinți pentru a treia oară

Josh Hartnett a confirmat că a devenit din nou tată după ce partenera sa, actrița Tamsin Egerton a născut al treilea copil. Discreți din fire, de curând au oferit câteva detalii despre familia lor numeroasă și despre cum se descurcă în plină pandemie.

Actorul din Pearl Harbor a spus că a fi tată l-a făcut mai mândru decât orice proiect de film pe care l-a făcut.

„Există (proiecte de care sunt mândru), dar lucrul de care sunt cel mai mândru este că sunt tată a trei copii și am o relație bună cu partenera mea și o viață de familie grozavă. Sunt încă în stare să fac treabă bună și, pe măsură ce îmbătrânesc, personajele au devenit mai interesante. Nu știu care ar fi putut fi posibilitățile vieții mele dacă aș fi ales diferite căi, dar voi spune că, cedând în totalitate atracției de la Hollywood, știu că nu aș avea o viață fericită', a declarat actorul, potrivit The Mirror.

Josh și Tamsin s-au întâlnit pe platourile filmului The Lovers în 2011 și au început să se întâlnească în 2012. Trei ani mai târziu au devenit părinții primului lor copil, iar în 2017 s-a născut cel de-al doilea. Vorbind despre fiica lor, Josh le-a spus gazdelor emisiunii Good Morning Britain, Piers Morgan și Susanna Reid:

„Schimbă totul, ce poți spune?'

La fel ca majoritatea părinților, Josh și Tasmin și-au reorganizat viața în pandemie. Pentru a le epuiza energia copiilor, aceștia au petrecut mult timp împreună făcând diverse activități.

„Viaţa în pandemie cu trei copii nu e uşoară. Ne-am străduit şi eu, şi Tamsin să-i ţinem ocupaţi cu diverse activităţi, dar e solicitant, iar la sfârşitul zilei tot ce ne dorim e să întindem mâna după o sticlă de vin şi apoi să mergem la somn', a mai declarat actorul.

În trecut, Josh a mai avut relații cu actrițele Kirsten Dunst, Scarlett Johansson și Amanda Seyfried.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete