Jorge, momente tensionante între el și soția lui: „Nu vrei să știi ce trântea”

Jorge a fost mereu un om discret cu viața personală, însă recent a oferit un interviu în care a dezvăluit care sunt singurele momente tensionante între el și soția lui, Ramona.

După despărțirea de fosta soție, Jorge și Ramona au format un cuplu și s-au căsătorit în 2013. De atunci, ei sunt o familie minunată, extrem de fericiți, însă uneori au parte de mici neînțelegeri. Cântărețul a povestit că nu are nici o șansă în fața soției sale și a determinării ei. Nu este vorba despre ambiții sau orgolii, ci despre… table.

Viața lor de familie este presărate de cele mai multe ori cu momente de veselie și distracție. Până la un punct, atunci când Jorge și Ramona se duelează la table. Câștigătoare iese soția artistului, motiv pentru care de cele mai multe ori se iscă mici discuții.

Vorbind despre jocurile de societate, Jorge a declarat că nu a jucat niciodată pe bani, iar acum e mândru de acest lucru având în vedere că și-a găsit „nașa' la table.

„N-am jucat niciodată nimic pe bani. Jucam rummy când eram la 18 ani, cu băieții, dar la jocuri de noroc am fost o singură dată. Prima dată când am ajuns în Las Vegas, am vrut și eu să văd cum e să joci la aparate. Am pierdut 200 de dolari în trei secunde. Am zis că asta nu e de mine. Am pus acolo ceva la ruletă, 2 negru, roșu, nici mă mă pricep, și am pierdut. Nici table nu jucam pe bani. Și lasă-mă cu tablele, că iar îmi aduc aminte că m-a bătut soția la table ultima oară.

Mă enervez și când îmi aduc aminte. E greu pentru un machidon să piardă la table. Nu vrei să știi ce trântea bunică-miu tablele când pierdea. Și eu mi-am găsit nașa cu soția mea. Ea a învățat să joace table cu socrul meu, Dumnezeu să-l odihnească! Nu l-am cunoscut, dar a făcut treabă bună', a declarat Jorge pentru EGO.

În completare, acesta a mai spus că momentul deloc potrivit pe care îl alege Ramona pentru o partidă de table este atunci când merg în vacanțe.

„În vacanțe mă terorizează ca să fie treaba bună. Ca să-mi strice vacanța. Să fie treaba treabă', a adăugat artistul în interviul acordat sursei menționate.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete