Andra, judecată din cauza lui Cătălin Măruță: „Cum poți să stai cu ăla”

Andra este una dintre cele mai bune voci din România. Publicul o apreciază nespus de mult datorită talentului său, dar și a faptului că este o familistă convinsă. Cu toate acestea, din cauza soțului ei, Cătălin Măruță, artista a întâmpinat câteva situații neplăcute.

Cătălin Măruță l-a avut recent invitat pe Cosmin Seleși în cadrul podcastului său „Acasă la Măruță' și i-a dezvăluit actorului că soția sa a avut parte de situații jenante din cauza unor invitați prezenți în platoul emisiunii de la Pro TV.

De-a lungul anilor, prezentatorul TV a fost martorul unor discuții tensionante între invitați sau a unor povești deloc pe gustul telespectatorilor. Ulterior, cei care o întâlneau pe Andra la evenimente îi adresau întrebări stânjenitoare referitoare la partenerul său de viață, judecându-i în mod greșit.

„Oamenii nu cunosc oameni, dar judecă foarte ușor. Erau oameni care, după ce se uitau la emisiuni – erau certuri la emisiune, cu Mexicanul, cu familia Dolănescu -, se întâlneau la evenimente cu Andra, și îi spuneau: dar cum poți să stai cu ăla, cum îl suporți? (…) Oamenii te judecă într-un anumit fel', a spus acesta în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță'.

Surprinzător sau nu, nici Cosmin Seleși nu s-a sfiit să-i recunoască prezentatorului că a fost o vreme când nu l-a plăcut, catalogându-l ca fiind arogant.

„Nu te-am suportat la un moment dat (…) Mi se părea că erai arogant așa, la început', a spus fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva!', potrivit Libertatea.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și mai frumoase cupluri din showbizul românesc, fiind un exemplu de urmat pentru cei din jur. Pentru că nu s-au ferit niciodată să își demonstreze iubirea în public au câștigat respectul și aprecierea foarte multor persoane. Cei doi au împreună doi copii frumoși, David și Eva.

Cele două vedete vor sărbători în curând 14 ani de la nuntă și vor merge în fața altarului din nou, iar copiii lor vor fi prezenți.

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră’, a povestit Andra la Pro FM, mai scrie sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete