Jorge a recunoscut că a înșelat-o pe soția lui: „Frate, m-a prins”

Jorge și soția lui, Ramona, au făcut dezvăluiri în premieră la matinalul de la Pro Fm. Artistul a recunoscut că a înșelat-o pe soția lui, înainte ca ei să fie căsătoriți.

Jorge și Ramona au acceptat un joc propus de matinalii de la Pro FM, Veve și Coțofană, neștiind că acesta va duce la dezvăluiri în premieră. Amuzați, cei doi au povestit despre un moment mai greu dinainte ca cei doi să se căsătorească, când Ramona l-a prins pe Jorge în casă cu o altă femeie.

Întrebați cine este mai gelos, Ramona a recunoscut că ea este mai geloasă, însă că a depășit etapa verificării telefonului.

„Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon. Soțul meu nu mă pune niciodată într-o postură în care eu să fiu geloasă în mod nejustificat. Nu mă deranjează că vin foarte multe fane la el sau peste tot pe unde suntem și-l asaltează. Știu că primește mesaje diverse și de la femei, și de la bărbați. Îmi zice de ele, dar nici nu vreau să le văd. Mai am tresăriri”.

Jorge: „Am trecut peste un hop destul de important'

Artistul a dat cărțile de față și a povestit despre momentul în care a fost prins alături de o altă femeie.

„Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!”, a povestit el.

„O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a spus Jorge, povestind că acela a fost momentul în care s-au împăcat.

Jorje si DavidSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Liviu Vârciu, cadouri neașteptate pentru partenera lui

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete