Jorge face dezvăluiri importante despre băiatul lui: „Îl iubesc cum vrea el”

Jorge a fost mereu un om discret cu viața personală, însă zilele trecute a fost sincer și le-a mărturisit fanilor săi ce se întâmplă de o perioadă de timp cu băiețelul lui, David. Acum trei ani, Jorge devenea tătic pentru a doua oară. Soția lui este actriță, astfel că prima oară a întâlnit-o la teatru, el fiind spectator.

Ulterior, după despărțirea de fosta soție, Jorge și Ramona au format un cuplu și s-au căsătorit în 2013. De atunci, ei sunt o familie minunată, extrem de fericiți și mai mult de atât, sunt părinți foarte deschiși care își sprijină copilul indiferent de alegerile lui. Jorge mai are din prima căsnicie o fată în vârstă de 12 ani.

David are unghiile date cu ojă

În ciuda pandemiei, Ziua Națională a României nu a rămas nesărbătorită nici anul acesta. Jorge și familia sa au ales o escapadă la munte și cântărețul și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce a făcut. În una dintre fotografiile de pe InstaStory, se poate vedea că David, băiețelul lui, are unghiile date cu ojă. Urmăritorii săi au avut numeroase reacții prin care îi cereau artistului să nu încurajeze astfel de comportamente ale băiatului.

„Te rog, nu! Nu-i mai faceți unghiile, nu-l mai îmbrăcați în rochițe, etc. Nu faceți decât să-i impregnați în creier că poate fi și altfel decât băiețel. Este păcat pentru că este un băiețel atât de bun și frumos. Vă apreciez ca familie!', a fost mesajul unei admiratoare.

Bineînțeles că Jorge a reacționat la mesajul primit, însă nu s-a supărat și a încercat să răspundă într-o manieră diplomată și sinceră.

„Îți mulțumesc pentru grijă, însă, noi gândim diferit. David vrea singur să se îmbrace în rochițe, să se joace cu păpușile, să se dea cu ojă. Iar, noi nu vrem să-l frustrăm sau să-l constrângem pentru că sau că. Normalul lui David e să fie ce vrea el, când vrea el și cu cine vrea el', a fost răspunsul cântărețului.

1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Conștient de reacțiile pe care le-a stârnit celor care îi urmăresc pagina de Instagram, Jorge a mai făcut o postare. El a mărturisit pentru ei este important ca David să fie liniștit emoțional și sănătos. El și Ramona îl vor sprijini și-l vor iubi necondiționat indiferent de „normalul' lui. Mai mult, el le-a urat tuturor românilor o urare.

„Da, la început a fost greu. Inițial, eu mă împotriveam . Apoi îmi scria lumea și aveam dubii. După un timp am simțit să îl susțin necondiționat. De fapt, asta înseamnă iubirea. Nu să îl iubesc cum vreau eu, ci să îl iubesc cum vrea el. La mulți ani, români de pretutindeni, de orice culoare și de orice orientare religioasă sau sexuală!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete